Άρχισε να ξοδεύει η Μακάμπι: Μίλερ και Τσίρμπες έβαλαν υπογραφή

Ο σχεδιασμός της Μακάμπι Τελ Αβίβ άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά. Επισημοποιήθηκε η συμφωνία με τον Κουίνσι Μίλερ και τον Μάικ Τσίρμπες.

Άρχισε να ξοδεύει η Μακάμπι: Μίλερ και Τσίρμπες έβαλαν υπογραφή
Μίλερ Τσίρμπες

Η... αντεπίθεση της Μακάμπι άρχισε με την ταυτόχρονη απόκτηση του Κουίνσι Μίλερ και του Μάικ Τσίρμπες. Ο 24χρονος Αμερικάνος φόργουορντ και ο 26χρονος Γερμανός σέντερ, που έκαναν απίθανα πράγματα με τον Ερυθρό Αστέρα, υπέγραψαν το συμβόλαιό τους, εξέλιξη που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τους ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την ισραηλινή ομάδα πριν ακόμη τελειώσει η σεζόν.

Πρώτα ανακοινώθηκε ο Μίλερ...

...και δέκα λεπτά μετά ο Τσίρμπες.

Ο (πρωτοεμφανιζόμενος στην Ευρωλίγκα) Μίλερ είχε 14.1 πόντους (60% δίποντα, 33% τρίποντα) και 5.7 ριμπάουντ σε 24 παιχνίδια. Ο Τσίρμπες, από την πλευρά του, είχε 12.4 πόντους (61% δίποντα) και 6.1 ριμπάουντ, όντας ένας από τους πιο αποδοτικούς σέντερ στην Ευρώπη.

Η παρουσία τους θα ενισχύσει τη Μακάμπι στο "4" και στο "5" αντίστοιχα.

Ο πρώτος είναι ίναι παίκτης με έκρηξη και αθλητικά προσόντα, o οποίος θα τεστάρει τις δυνάμεις του σ' ένα σύνολο με πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις και πίεση. Ο έτερος είναι σέντερ... παλιάς κοπής, γρήγορος όμως, που τελειώνει με υψηλά ποσοστά ευστοχίας τις φάσεις κοντά στο καλάθι.

Είναι οι πρώτες καλοκαιρινές, καθώς μέσα στο χειμώνα είχε υπογράψει ο Σόνι Γουίμς.

Στόχος μεγάλος του Μιζράχι είναι ο Ταϊρές Ράις, ο οποίος που έχρισε τη Μακάμπι πρωταθλήτρια Ευρώπης πριν από δύο χρόνια.

Μίλερ και Τσίρμπες εν δράσει:

News 24/7

24MEDIA NETWORK