Χάφμαν: "Ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά"

Στο συγκλονιστικό δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο "Sport5", ο Νέιτ Χάφμαν που αποκάλυψε πρόσφατα τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, εξήγησε πώς αντιμετωπίζει η οικογένειά του την κατάστασή του και αναφέρθηκε στη στήριξη της Μακάμπι.

Χάφμαν: "Ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά"

Ο Αμερικανός παλαίμαχος σέντερ είχε αποκαλύψει την Τρίτη (29/9) τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, κάνοντας λόγο για σχεδόν μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο "Sport5", o Χάφμαν δεν δίστασε να μιλήσει για το χρόνο ζωής που του απομένει, για τη στήριξη της Μακάμπι και για τον γιο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χρόνο ζωής που του δίνουν οι γιατροί: "Πήγα στον ογκολόγο και μου είπε ότι έχω 6-12 μήνες ζωής. Αν κάνω χημειοθεραπείες, θα μπορούσα να ζήσω 12 μήνες, ενώ αν δεν κάνω, τότε μισό έτος. Δεν ξέρω τι να κάνω, είναι δύσκολη απόφαση, επειδή η χημειοθεραπεία έχει πολλές παρενέργειες. Από αυτά που μου είπε είναι ότι ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί θανάσιμα. Θεωρώ πως όλοι ξέρουν ότι ο Θεός κάνει θαύματα, αλλά ίσως δεν συμβεί αυτή τη φορά".

Για την υποστήριξη από τη Μακάμπι και τον κόσμο: "Εκτιμώ τα ευγενικά λόγια και τις προσευχές . Κάνω προσπάθεια να απαντήσω σε όλους. Με προσκάλεσαν στον αγώνα της Μακάμπι στο Σικάγο, όμως δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω αν σκεφτείτε την κατάστασή μου. Έλαβα εκατοντάδες μηνύματα στο facebook τις τελευταίες μέρες. Έλαβα πολλά μηνύματα από φιλάθλους που ήλπιζαν να με δουν στο Ισραήλ, όπου με αγαπούν και τους λείπω".

Για τον γιο του: "Δεν έχω πει στο γιο μου ακόμα για την κατάστασή μου. Θα το κάνω απόψε. Η σύζυγός μου το πήρε βαριά. Είναι δυνατή και με υποστηρίζει. Τακτοποιεί όλα τα γραφειοκρατικά. Είναι δύσκολο να κάνει όλα αυτά τα πράγματα. Απολαμβάνω κάθε λεπτό μαζί της".

Διαβάστε ακόμη:

Συγκλόνισε η εξομολόγηση του Χάφμαν: "Έχω καρκίνο στο τελικό στάδιο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK