MVP και στο μικρόφωνο η Μάλτση!

Η Εβίνα Μάλτση γράφει ιστορία όχι μόνο με την απόδοσή της πανώ στο παρκέ αλλά και με τις μεστές δηλώσεις της δείγμα του χαρακτήρα και του πάθους της. Διαβάστε αναλυτικά.

MVP και στο μικρόφωνο η Μάλτση!

Η Εβίνα Μάλτση σκόραρε και μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Τουρκία. Αναλυτικά τόνισε: " Ο Θεός να μας έχει καλά και υγιείς. Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα. Μπάσκετ παίζουν όλοι, μπάσκετ και εμείς. Αυτό είπα στα κορίτσια. Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Ήταν εμφάνιση για σεμινάρια, γυρνούσε η μπάλα. Μας χρωστούσε αυτό το τουρνουά μια καλή μέρα στα σουτ.

Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει, έχουμε γράψει ιστορία. Είναι ανεπανάληπτο. Έχουμε πάρει εισιτήριο για το παγκόσμιο, το καταλαβαίνετε; Στα 40 μου! Συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ, σε όλα τα κορίτσια. Είμαστε ομάδα, δεν είναι ψέμα. Είμαστε όλες μαζί. Αυτό μας έφερε εδώ».

Θα γίνω γραφική, με έχουν βαρεθεί, με βλέπουν σαν γιαγιά, αλλά... πλάνο. Καθαρό μυαλό. Χτίσαμε τη διαφορά βήμα - βήμα. Δεν κάναμε πράγματα έξω από το πλάνο. Αυτό μας έφερε το αποτέλεσμα. Με αυτό το μπάσκετ μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα. Ήρθαμε εδώ βήμα - βήμα, κάθε μέρα. Δεν τόλμησα να ξεστομίσω τη λέξη μετάλλιο, δεν θα το κάνω τώρα. Είναι δύσκολα τα πράγματα".

Ζήσε το πιο γλυκό αθλητικό μας παραμύθι και την ιστορία που έκανε το μπάσκετ εθνικό μας άθλημα, μέσα από το βιβλίο "87 Τίποτα δεν μας σταμάτησε" του Γιάννη Φιλέρη, που κυκλοφορεί από την "Physical Goods" της 24MEDIA σε αποκλειστική συνεργασία με τα Public.

News 24/7

24MEDIA NETWORK