Νίκη με... κάτι σαν μπάσκετ για την ΑΕΚ

Μία νίκη από το πουθενά πήρε η ΑΕΚ με 96-92 επί της ουραγού και δίχως νίκη στη διοργάνωση πολωνικής Ρόσα Ράντομ και έμεινε στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

ΑΕΚ-ΡΟΣΑ ΡΑΝΤΟΜ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΧΑΡΙΣ
ΑΕΚ-ΡΟΣΑ ΡΑΝΤΟΜ (CHAMPIONS LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΧΑΡΙΣ EUROKINISSI

Βλέπετε, σε περίπτωση που έχασε και το ματς αυτό θα έμενε πάρα πολύ πίσω στη διεκδίκηση μιας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων.

Το μπάσκετ που έπαιξε η Ένωση ήταν μάλλον κάτι σαν… μπάσκετ. Μπάσκετ που στηριζόταν αποκλειστικά και μόνο στις ατομικές ενέργειες κάποιων παικτών, αυτό που αποκαλείται «μπάσκετ αλάνας», μπάσκετ στην τύχη. Όπως και στην τύχη κέρδισε το ματς αφού η Ρόσα αστόχησε 3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας με τον Πούντερ σε λέι-απ με το σκορ ισόπαλο 78-78.

Στο έξτρα πεντάλεπτο ένα τρίποντο του Λαρεντζάκη και τρεις βολές του Γκριν μετά από φάουλ έκαναν το 89-83 δυόμιση λεπτά πριν το τέλος με την ΑΕΚ να κρατάει τη διαφορά μέχρι το φινάλε.

Να σημειωθεί, ότι ο Γάλλος φόργουορντ Μπαντζά Σι δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο και μάλλον οδεύει προς την πόρτα της εξόδου όπως και ο και πάλι αόρατος Κέλσεϊ Μπάρλοου με μόλις 3 πόντους σε 20 λεπτά. Ομοίως δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο ο Δημήτρης Μωραϊτης αλλά και το Άτιτς.

ΑΕΚ: Ελόνου 9, Τζέιμς 6, Γκριν 15 (1), Χάρις 18, Ξανθόπουλος 4, Σάκοτα 18 (6), Λαρεντζάκης 13 (2), Μπάρλοου 3 (1), Μαυροειδής 10

ΡΟΣΑ ΡΑΝΤΟΜ: Πούντερ 23 (3), Άουντα 9, Πιέκοβιτς, Βίτκα 5 (1), Μπογιανόβσκι 2, Ζεκγζουλα, Τρόγιαν 4, Ζάιτσεβ 21 (2), Σοκολόβσκι 13 (3), Χάροου 15 (1)

News 24/7

24MEDIA NETWORK