Ο Παναθηναϊκός ήταν σκαλοπάτι προς... τα κάτω

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον που έλαμπε στον Ερυθρό Αστέρα έχει... χαθεί προ πολλού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σκαλοπάτι προς... τα κάτω

Το καλοκαίρι του 2014 ήρθε στον Παναθηναϊκό για να έχει ρόλο βασικού πόιντ γκαρντ. Σήμερα ψάχνουμε ακόμη τον παίκτη που... έμεινε στο Βελιγράδι.

Ο ΝτεΜάρκους Νέλσον είχε μεγάλο βάρος να κουβαλήσει στους ώμους του ερχόμενος στο "τριφύλλι", αλλά δεν ανταποκρίθηκε στο βαθμό που άπαντες περίμεναν. Από τη μία ο τραυματισμός στην αρχή της χρονιάς που τον άφησε πίσω και από την άλλη η πίεση του περιβάλλοντος μαζί με το στιλ του Ιβάνοβιτς δεν του ευνόησαν την ένταξή του ούτε του επέτρεψαν να βγάλει ό,τι στη διετία που έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα. Ενδεικτικό είναι πως από τους 11.2 πόντους (με 56% στα δίποντα, 29% στα τρίποντα) έπεσε στους 5.8 πόντους (με 48% στα δίποντα, 13% στα τρίποντα), φεύγοντας μετά από ένα χρόνο.

Πέρυσι πέρασε τόσο από τη γαλλική Μονακό όσο και από την ισπανική Μάλαγα δίχως όμως να στεριώσει. Στη Βιλερμπάν, την πρωταθλήτρια Γαλλίας, που υπέγραψε θα ψάξει την αναγέννηση. Στα 31 του και χωρίς αυτοπεποίθηση ότι είναι ακόμη παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας μοιάζουν δύσκολα τα πράγματα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK