Ο Πάσπαλι μιλάει ανοιχτά για το θέμα της υγείας του

Συνέντευξη στο ρωσικό "Sputnik" παραχώρησε ο θρύλος του σερβικού μπάσκετ Ζάρκο Πάσπαλι, μιλώντας μεταξύ άλλων για την υγεία του, την Παρτιζάν και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Πάσπαλι μιλάει ανοιχτά για το θέμα της υγείας του

Ένα μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στην Αμερική, ο Ζάρκο Πάσπαλι άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο ρωσικό "Sputnik" για όλα. Όσον αφορά την υγεία του τόνισε πως: "Τώρα είμαι καλά. Δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο ένα μήνα πριν. Ήταν μια δυσάρεστη εμπειρία, αλλά δείχνω πολύ καλύτερα τώρα. Ήμουν τυχερός. Από εκείνη τη στιγμή φοβάμαι περισσότερο κυρίως για τους ανθρώπους γύρω μου".

Για το λόγο που δεν έγινε προπονητής όπως ο Ομπράντοβιτς: "Είναι θέμα επιλογής. Εγώ σκέφτομαι σαν παίκτης, όχι σαν κόουτς. Δεν ήταν κάτι που μου ταίριαζε".

Για την Παρτιζάν: "Είναι ο τρόπος που δουλεύουν σε αυτό τον σύλλογο και δημιουργούν τόσο καλούς παίκτες. Και ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορούσε αλλά δεν το κάνει".

Για την κατάσταση στο σύλλογο σήμερα: "Υπάρχει μια κακή ατμόσφαιρα και πολλά χρέη. Γνωρίζουν όλοι τι πρέπει να γίνει, αλλά προφανώς δεν υπάρχει η επιθυμία να αλλάξει η κατάσταση".

Για το τι έχει αλλάξει στον αθλητισμό της χώρας: "Αυτή η χώρα έχει περάσει από διάφορα βασανιστήρια τα τελευταία 25 χρόνια. Σε αυτή τη μακρά περίοδο χάσαμε τη σειρά της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και κατά συνέπεια και του αθλητισμού".

Για την ευχή του για το 2018: "Μόνο υγεία. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Πρέπει επίσης να αγωνιζόμαστε για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Είναι ανόητο απλά να ελπίζουμε πως θα γίνουν καλύτερα χωρίς να κάνουμε και οι ίδιοι κάτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK