Ο Σάβιτς αποθεώνει Ντράζεν και Μπάνε

Ο Ζόραν Σάβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό "doubledouble" μίλησε για τη σχέση του με τον Ντράζεν Πέτροβιτς και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ δεν δίστασε να αποθεώσει το ταλέντο τους στο μπάσκετ.

Ο Σάβιτς αποθεώνει Ντράζεν και Μπάνε

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και ένας από τους καλύτερους Σέρβους παίκτες που πάτησαν τα παρκέ, Ζόραν Σάβιτς, μίλησε για τον Ντράζεν Πέτροβιτς, αλλά και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σερβικό "doubledouble". Αυτό στο οποίο στάθηκε και του έκανε τρομερή εντύπωση από τα χρόνια που έπαιζε μπάσκετ ήταν φυσικά οι πολλές ώρες που έκανε προπόνηση ο Ντράζεν.

"Η επιθυμία του Ντράζεν να γίνει ο καλύτερος στο μπάσκετ ήταν απίστευτη. Πάντα ήθελε να γίνει ο καλύτερος. Δούλεψε ένα πράγματα μέχρι να το φτάσει στο τέλειο. Ήταν ικανός να κάνει προπόνηση δέκα ώρες την ημέρα και η νοοτροπία του ήταν αυτή που τον έκανε να ξεχωρίζει".

Δεν έμεινε όμως εκεί. Μπορεί να έπαιξε στα χρόνια του και να έζησε κορυφαίους μπασκετμπολίστες, δεν θα ξεχάσει όμως ποτέ όμως είπε τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Και υπάρχει λόγος...

"Τζόρτζεβιτς, Ντανίλοβιτς, Κούκοτς, Ράτζα είναι όλοι θρύλοι. Εγώ ξεχωρίζω και τον Μπάνε Πρέλεβιτς με τον οποίο έπαιξα δύο χρόνια στον ΠΑΟΚ και ένα στην Κίντερ. Οι άνθρωποι μπορεί να μην τον γνωρίζουν τόσο καλά όσο τους άλλους, όμως ήταν εξαιρετικός σουτέρ. Καταλάβαινε το μπάσκετ, είχε την αίσθηση και ήξερε τι πρέπει να κάνει.

Ήταν από τους πρώτους που πήγαιναν στα αποδυτήρια. Και ερχόταν για παράδειγμα την επόμενη ημέρα και πετύχαινε 30 πόντους. Το είχε έμφυτο, μου άρεσε πάντα η χαλαρή του διάθεση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK