Ο Τζένινγκς έκανε ότι δεν θυμάται τον Σβεντ

Τόσο πολύ έχει ξεχάσει ή είναι παιχνίδια του μυαλού αυτά που χρησιμοποιεί ο Αμερικανός αστέρας της Ζενίτ πικάροντας τον Ρώσο παικταρά;

Milwaukee Bucks' Monta Ellis, left, drives around Minnesota Timberwolves' Luke Ridnour in the second half of an NBA basketball game on Friday, Nov. 30, 2012, in Minneapolis. The Timberwolves won 95-85.  Ridnour and Alexey Shved each had 16 points to lead the Timberwolves while Ellis and Brandon Jennings each scored 18 for the Bucks. (AP Photo/Jim Mone)
Τζένινγκς AP PHOTO/JIM MONE

Τον Αλεξέι Σβεντ τον ξέρουν και οι πέτρες. Ακόμη και στο ΝΒΑ είχε μια πολύ γεμάτη πρώτη σεζόν με 8.6 πόντους και 3.7 ασίστ σε 77 ματς με τους "λύκους" της Μινεσότα, ενώ τώρα είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ευρώπη.

Μάλλον ο Μπράντον Τζένινγκς είτε δεν ενημερώνεται πολύ είτε ξεχνάει. Δεν εξηγείται πως στην ερώτηση για την επικείμενη κόντρα του με τον Ρώσο γκαρντ απάντησε ότι "δεν ξέρω κάποιον τέτοιο παίκτη", συμπληρώνοντας ότι "εγώ μόνο τον Καράσεφ γνώρισα που μου είπε για το Μπρούκλιν και το Κλίβελαντ".

Μάλιστα οι δυο τους έχουν βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι, κυρίως τη διετία 2012-14. Η πρώτη φορά ήταν τον Νοέμβρη του '12. Ο Τζένινγκς ήταν τότε ο βασικός πόιντ γκαρντ των Μπακς, στην προ-Αντετοκούνμπο εποχή, και ο Σβεντ στη Μινεσότα. Οι λύκοι είχαν επικρατήσει 95-85, με τον Ρώσο μάλιστα να έχει 16 πόντους - 5 ασίστ σε 32,5 λεπτά! Τα ξαναείπαν αργότερα, τον Απρίλη, στο 107-98 των Γουλβς, όταν ο Ρώσος είχε 5 πόντους σε 14 λεπτά και ο Τζένινγκς 13!

Τώρα θα τα πουν και ως αντίπαλοι στα ρωσικά παρκέ. Για να δούμε θα τον θυμηθεί;

News 24/7

24MEDIA NETWORK