Οι δυο ομάδες Ευρωλίγκας που σκέφτονται τον Λάσμε

Στο άκουσμα της "απελευθέρωσης" του Στεφάν Λάσμε από τα δικαστικά δεσμά του, υπάρχουν ομάδες που διέρρευσαν ήδη το ενδιαφέρον τους.

Οι δυο ομάδες Ευρωλίγκας που σκέφτονται τον Λάσμε

Για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν θ' απέρριπταν την προοπτική ν' ασχοληθούν με τον Στεφάν Λάσμε υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Έως ότου εκδικαστεί η υπόθεσή του από τη FIBA, ο σέντερ από την Γκαμπόν έχει το δικαίωμα να βρει συμβόλαιο και να επιστρέψει στη δράση, χάρη στις ενέργειες του Γιάννη Μαρακάκη. Οι δυο αυτές ομάδες, που στην Ευρωλίγκα κυνηγούν... ανεμόμυλους μετά από κακή πορεία στα 2/3 της σεζόν και πιθανόν θ' αποκλειστούν από τη συνέχεια, έχουν ανάγκη από ένα ψηλό που θα προσφέρει έξτρα επιλογή στη φροντ λάιν.

Η Μπαρτσελόνα πήρε τον Φαβεράνι ως αντι-Ντόρσεϊ, μόνο που ο Βραζιλιάνος δεν είναι αθλητικός ψηλός, ενώ η Μακάμπι έδιωξε τον χρυσοπληρωμένο Τσίρμπες και ψάχνει νέο 5άρι.

Για τους "μπλαουγκράνα" είναι σημαντικό να ξεκαθαριστεί ότι το διαβατήριο του Λάσμε "περνάει" στην Ισπανία και δεν λογίζεται ως ξένος. Στη Μακάμπι τέτοια ζητήματα δεν έχουν. Αμφότερες πάντως θα πρέπει να είναι σίγουρες πως ο Λάσμε είναι σε καλή κατάσταση για να τον εμπιστευτούν. Ειδάλλως θα τον προσπεράσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι μάνατζερ του Λάσμε κάνουν τη δουλειά τους!
Πώς ο Λάσμε βγαίνει στην αγορά για να βρει ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK