Μετωπική Μπερτομέου - Γιαννακόπουλου

Ο Τζόρντι Μπερτομέου απασφάλισε και έδειξε με το δάχτυλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Τι δήλωσε για το μέλλον του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και τις συμπεριφορές που δεν ανέχεται η λίγκα από κανέναν!

Ευθεία επίθεση στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο, θεωρώντας τον αποκλειστικά υπεύθυνο για την κόντρα με την Ευρωλίγκα, εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκα Τζόρντι Μπερτομέου, με δηλώσεις του το πρωί της Πέμπτης.

"Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες στην Ευρώπη, ομάδα με τρόπαια και επιτυχίες αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με τον ιδιοκτήτη του", δήλωσε ο Μπερτομέου προσθέτοντας:

"Ελπίζω ότι οι σχέσεις μας θα καλυτερεύσουν σύντομα", ενώ αναφορικά με τα όσα γίνονται από πλευράς Παναθηναϊκού (μέσω του κ. Γιαννακόπουλου) τις τελευταίες μέρες είπε:

"Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε καταστάσεις σαν και αυτή. Υπάρχουν κάποια σημεία που χρειάζονται διευκρίνιση. Οι ομάδες της Ευρωλίγκα χρειάζονται τον Παναθηναϊκό. Αλλά επίσης ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τις ομάδες της Ευρωλίγκα.

Ως Ευρωλίγκα δεν μπορούμε να αποδεχτούμε μία τέτοια ασεβή συμπεριφορά. Δεν υπάρχει καμία ανοχή σε μία τέτοια ασεβή συμπεριφορά εναντίον φιλάθλων, προπονητών, παικτών και παραγόντων. Αν μία ομάδα θέλει να μείνει εδώ πρέπει να το κάνει μέσα σε ένα φιλικό προς τον αθλητισμό περιβάλλον", κατέληξε.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.