Μην πεις ότι ο υιός Πετσάρσκι δεν είναι ίδιος με τον πατέρα του...

Ο Μάρκο Πετσάρκι, στα 18 του πλέον, είναι... φωτοτυπία του Μίρο. Λέτε να τον δούμε και Ελλάδα;

Τον Μίροσλαβ Πετσάρσκι τον γνωρίσαμε στην Παρτιζάν των 80s, τον μάθαμε καλά στα τελειώματα του μεγάλου Άρη και τον είδαμε πρώτα στον Παναθηναϊκό (ως πρωταθλητή Ευρώπης μάλιστα) και μετά στον Πανιώνιο. Ψιλόλιγνο "5άρι", με καλά και αρνητικά στοιχεία, αναλώσιμο κατά βάση.

Από το 1997, που για τελευταία φορά έπαιξε μπάσκετ σ' ελληνική ομάδα, έχουν περάσει 21 χρόνια. Στο μεσοδιάστημα και αφού συνέχισε σε Ιταλία, Γαλλία κλείνοντας την καριέρα του στην Ισπανία, ίσως τον πέτυχες στη Γλυφάδα να κάνει ψώνια.

Παράλληλα έγινε πατέρας. Και ο γιος του πλέον χτίζει τη δική του καριέρα. Στα 18 του (12/2/2000) είναι ήδη 2μ08 και παίζει σέντερ. Όπως ο πατέρας του.  Μάλιστα ως δώρο για την... ενηλικίωσή του πήρε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του με την Παρτιζάν! Διάρκειας τεσσάρων ετών.

 

Ποιος αμφιβάλλει ότι ίσως τον δούμε και στην Ελλάδα κάποια στιγμή; Όχι όμως με το όνομα Μυλωνάς... Πάει "κόπηκαν" αυτά...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!