"Ο Ερυθρός Αστέρας θα βοηθήσει την Παρτιζάν"

Απίστευτο κι όμως σερβικό! Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, έκανε μια δήλωση που εξέπληξε άπαντες στη Σερβία. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι διατεθειμένη να βοηθήσει τη μισητή Παρτιζάν, προκειμένου να ανακάμψει.

Η Παρτιζάν ταλαιπωρήθηκε από πολλά προβλήματα τελευταία, τα οποία δείχνει πλέον να τα ξεπερνά και ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, σχολιάζοντας τα γεγονότα, δήλωσε σχετικά: "Χαιρόμαστε που η κατάσταση στην Παρτιζάν βελτιώνεται και θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Θα παραμείνουμε εχθροί μόνο στο παρκέ. Άλλωστε χωρίς τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν, δεν θα υπήρχε εγχώριο πρωτάθλημα".

Αν μπορεί να το πει αυτό ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα για την Παρτιζάν, ένα ζευγάρι αντιπάλων που η κόντρα τους έχει πάρει διαχρονικά μυθικές διαστάσεις, τότε πάντα υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση και στη δική μας χώρα.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.