Αδύνατον! Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον Ρίμπας

O Παού Ρίμπας μπορεί να θεωρήσει εαυτόν καταραμένος. Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό στον αχίλλειο, υπέστη νέα ζημιά, αυτή τη φορά στο δεξί γόνατο.

Tην περσινή σεζόν ο Παού Ρίμπας την έχασε σχεδόν όλη αφού υπέστη μεγάλη ζημιά στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού σε παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στις 26 Οκτωβρίου.

Την Παρασκευή έπαθε μία νέα σοβαρή ζημιά στο δεξί πόδι αφού υπέστη μερική ρήξη συνδέσμου στο γόνατο! Ούτε να τον είχαν φτύσει τον άνθρωπο.

Και να φανταστεί κανείς ότι η νέα ζημιά ήρθε σε προσυγκέντρωση της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας στην οποία ο Ρίμπας πήγε να πάρει μέρος για να βρει πατήματα ενόψει της προετοιμασίας που αρχίζει στις 28 Ιουλίου.

Οι γιατροί δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ακριβή διάγνωση, συνήθως όμως τέτοιου είδους ζημιές κρατάνε τους παίκτες από έναν έως και τρεις μήνες έξω. Ακόμα όμως και στο αισιόδοξο σενάριο πολύ δύσκολα ο Ισπανός γκαρντ θα παίξει στο προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...