Το γελοίο "αυτογκόλ" της Λοκομοτίβ εκμεταλλεύτηκε ο Μπαρτζώκας

Ερασιτεχνική δουλειά - συμπεριφορά από τους ανθρώπους της Κουμπάν, επέτρεψε στη Χίμκι του ελληνικού τεχνικού τιμ να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα τη σειρά.

Το γελοίο "αυτογκόλ" της Λοκομοτίβ εκμεταλλεύτηκε ο Μπαρτζώκας

Μέσα σε λίγες εβδομάδες η Λοκομοτίβ Κουμπάν έχασε τα πάντα. Πρώτα το τρόπαιο του Eurocup και μαζί μια θέση στην Ευρωλίγκα. Από την άλλη την πρόκριση στα ημιτελικά της VTB League, καθώς αποκλείστηκε με 2-0 από τη Χίμκι.

Οι δύο αυτές "πικρές" στιγμές είχαν μια κοινή συνισταμένη: την παρουσία του Ράιαν Μπρόκχοφ.

Ο Αυστραλός σουτέρ, πρώτος σκόρερ της "Λόκο" στην Ευρώπη, ήταν τραυματίας στους τελικούς του Eurocup. Στα πλέι οφ της λίγκας ωστόσο θα μπορούσε να παίξει. Ποιος έφταιξε; Μάλλον οι επιτελείς της ρωσικής ομάδας που καθυστέρησαν να τον επαναφέρουν στο ρόστερ, ήταν εκπρόθεσμοι και η συμμετοχή του στους αγώνες με τη Χίμκι δεν έγινε δεκτή.

Ο ίδιος έγραψε πως έγιναν όλες οι δυνατές προσπάθειες να ξεπεραστεί όλο αυτό. Χωρίς όμως αποτέλεσμα. " Είναι ένα απογοητευτικό φινάλε για μένα, καθώς ήταν μια απόφαση μη ελεγχόμενη", έγραψε υποστηρίζοντας πως επρόκειτο για διαμάχη της διοργανώτριας αρχής με τη Λοκομοτίβ.

Άσε που το γράμμα του έμοιαζε αποχαιρετιστήριο. Σαν να ξέρει ότι του χρόνου δεν θα μένει στο Κράσνονταρ, σαν να έχει έτοιμη την επόμενη δουλειά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK