Ο Κράπικας ανανέωσε με τη Ζαλγκίρις. Ο Σάρας;

Ο Γκιντάρας Κράπικας θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις μετά την κατάκτηση του τίτλου στη Λιθουανία. Δεν διευκρινίστηκε τι θα συμβεί με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Θα συνεχίσει να ηγείται του τεχνικού τιμ της Ζαλγκίρις ο Γκιντάρας Κράπικας, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του για ακόμη μία σεζόν. Η δουλειά του 53χρονου κόουτς στους 14 μήνες που έχει τα ηνία (Απρίλιος του 2014 - Ιούνιος 2015) εκτιμήθηκε και από τη στιγμή που οι απαιτήσεις του καλύπτονταν από τη διοίκηση τού δόθηκε η δυνατότητα να παραμείνει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2016.

Εκείνο που δεν έκανε γνωστό η Ζαλγκίρις είναι τι θα συμβεί με το μέλλον του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ούτε μία λέξη δεν υπήρχε στην ανακοίνωση της ανανέωσης της λιθουανικής ομάδας ούτε ο Κράπικας μίλησε επ' αυτού. Δήλωσε απλώς ότι "του χρόνου θέλουμε να είμαστε ισχυρότεροι".

Με τον Σάρας ή χωρίς; Ο μεγάλος Λιθουανός γκαρντ, ο οποίος εξέδωσε την αυτοβιογραφία του, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα τολμήσει να γίνει από τώρα πρώτος προπονητής. Αν καταλήξει σε κάτι τέτοιο, σίγουρα στην Ελλάδα θα βρει πρόσφορο έδαφος.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!