Πως ο Γιασικεβίτσιους "τάπωσε" και αποστόμωσε δημοσιογράφο

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δέχθηκε μία περίεργη ερώτηση σε συνέντευξη τύπου και φρόντισε να βάλει το δημοσιογράφο στη θέση του με τρόπο που δεν επιδεχόταν αμφισβητήσεις.

Πως ο Γιασικεβίτσιους "τάπωσε" και αποστόμωσε δημοσιογράφο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αντίδραση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου που θα δείτε στο παρακάτω VIDEO αποδεικνύει γιατί ο Σάρας είναι πραγματικά ξεχωριστός άνθρωπος.

Ο κόουτς της Ζαλγκίρις δέχθηκε ερώτηση από νεαρό Λιθουανό δημοσιογράφο γιατί άφησε τον Λίμα να φύγει εν μέσω των ημιτελικών του λιθουανικού πρωταθλήματος για να δει το νεογέννητο παιδί του.

Αρχικά, ο Γιασικεβίτσιους δεν κατάλαβε ότι βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής: "Ναι, εγώ του το επέτρεψα" ανέφερε. Στη συνέχεια όμως όταν κατανόησε ότι ο δημοσιογράφος το έβρισκε...αφύσικο όλο αυτό πέρασε στην αντεπίθεση.

"Φίλε μου έχεις παιδιά; Οχι. Οταν θα κάνεις, θα καταλάβεις ότι αυτή είναι η υπέρατατη εμπειρία. Νομίζεις ότι το μπάσκετ είναι το σημαντικό πράγμα στη ζωή; Η οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος; Φίλε μου δεν είναι" ήταν μερικές από τις απαντήσεις του "Σάρας" που σκοράρει με άνεση και εκτός παρκέ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK