Τέλος ο Ηλίας Ζούρος

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Ζαλγκίρις αποτελεί ο Ηλίας Ζούρος. Οι προθέσεις της διοίκησης και του ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη Ρομανόφ είχαν διαφανεί από χτες, όταν απομακρύνθηκε ο Ηλίας Κατζούρης, άμεσος συνεργάτης του Έλληνα προπονητή και, πλέον, ο Ζούρος είναι αυτός που πήρε σειρά.

Τέλος ο Ηλίας Ζούρος

Η αλήθεια είναι πως οι δυσκολίες που γνώρισε στον πάγκο της ιστορικής λιθουανικής ομάδας είναι λιγότερο γνωστές στους Έλληνες φιλάθλους. Η παρεμβατικότητα του ιδιοκτήτη της Ζαλγκίρις, όμως, έκανε τον Ηλία Ζούρο να αισθάνεται πως έχει πετύχει πάρα πολλά για την παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας. Μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, πάντως, δεν πήγαινε άλλο κατά τη γνώμη του προέδρου και, πριν από λίγο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο θέμα της αποζημίωσης.

«Η ομάδα έπαιζε άσχημα και δεν έβλεπα βελτίωση. Με την ΤΣΣΚΑ παίζαμε στο σπίτι μας και έπρεπε να κερδίσουμε. Ο Ζούρος μου είχε πει ότι το φθινόπωρο θα ήμασταν έτοιμοι, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Έκρινα έτσι απαραίτητο να βρω νέο προπονητή πριν είναι πολύ αργά», ήταν τα λόγια του Βλαντιμίρ Ρομανόφ, ο οποίος αποδείχτηκε πως ξέχασε τάχιστα το νταμπλ στη Λιθουανία, αλλά και τη Βαλτική Λίγκα την οποία κατέκτησε ο Έλληνας κόουτς στην περυσινή χρονιά.

Η ανακοίνωση έπεται, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από την πλευρά του Έλληνα προπονητή ήδη εκδηλώνονται οι πρώτες εκφράσεις ανακούφισης. Τέτοιο ζόρι - φαίνεται πως - είχε στο Κάουνας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK