Κολοσσός - Πανελευσινιακός 67-57

Επιστροφή στις επιτυχίες για τον Κολοσσό, ο οποίος χάρη στο 67-57 έφτασε τις επτά νίκες και άφησε πίσω του τον Πανελευσινιακό.

Κολοσσός - Πανελευσινιακός 67-57

Η εξέλιξη

Η τροπή που πήρε ο αγώνας μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο (11-7, 15-16, 28-25) χάρισε στον Κολοσσό σαφέστατο πλεονέκτημα για τη συνέχεια. Σμιθ και Στεφανίδης απέκτησαν συμπαραστάτες στην επίθεση τους Κόμματο - Όσμπι και η ομάδα του Πρίφτη έτρεξε δύο διαφορετικά σερί (11-0 και 12-2) ξεφεύγοντας με 41-30 και 53-36.

Όσο κι αν προσπάθησαν μαζί ο εκπληκτικός Φαγέ ή ο Τζόουνς, ήταν αδύνατο για να τον Πανελευσινιακό να πλησιάσει περισσότερο από το 56-50 και το 61-55. Χωρίς την απαραίτητη βοήθεια σε σκορ από Φίσερ, Τέρνερ και Παπαμακάριο, η μοίρα του ήταν προδιαγεγραμμένη.

Η καλύτερη πεντάδα

1. Ο Χριστόφορος Στεφανίδης διότι ήταν ο κορυφαίος του Κολοσσού με πολυεπίπεδη προσφορά.

2. Ο Τέιλορ Σμιθ για την αποτελεσματικότητά του στις δυο πλευρές του παρκέ.

3. Κόμματος και Τσαρ, που έφθειραν την αντίπαλη άμυνα.

4. Ο Μοχάμεντ Φαγέ, ο ηγέτης του Πανελευσινιακού.

5. Ο Ρομπ Τζόουνς γιατί άγγιξε το νταμπλ - νταμπλ.

Το φύλλο αγώνα

Μετά από τρεις σερί ήττες ο Κολοσσός επέστρεψε στις επιτυχίες διότι σ' ένα παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και σκορ είχε περισσότερους παίκτες να βάλουν την μπάλα στο καλάθι. Ένας - δυο παίκτες δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν μια ολόκληρη ομάδα που πήρε πράγματα από έξι και επτά παίκτες σε κρίσιμα μάλιστα διαστήματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK