Ζντοβτς: "Μ' ενόχλησε το αμυντικό ριμπάουντ". Γιατζόγλου: "Ο Ταπούτος πάει Μύκονο"

Γιούρι Ζντοβτς και Στιβ Γιατζόγλου σχολίασαν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, τη νίκη της ΑΕΚ επί της Καβάλας.

Ζντοβτς: "Μ' ενόχλησε το αμυντικό ριμπάουντ". Γιατζόγλου: "Ο Ταπούτος πάει Μύκονο"

Στην αδυναμία των παικτών του να ελέγξουν το αμυντικό ριμπάουντ στάθηκε ο Γιούρι Ζντοβτς παρά τη νίκη της ΑΕΚ στην Καβάλα.

Ο κόουτς της Ένωσης ανέφερε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Δε μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως βρήκαμε ρυθμό διορθώνοντας την άμυνα μας. Αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ. Ενώ είχαμε προετοιμαστεί και είχαμε δουλέψει για αυτό. Κάναμε κάποιες πολύ καλές άμυνες και χάναμε το ριμπάουντ δίνοντας στην Καβάλα ευκαιρίες να σκοράρει".

Ο προπονητής της Καβάλας, πάντα απολαυστικός, σχολίασε: " Είναι μία πολύ χοντρή γραμμή από την ανικανότητα στην ατυχία! Δυστυχώς εμείς ήμασταν από την πλευρά της ατυχίας. Δε θα κάτσω να κλάψω και να αναφέρω τώρα τα καθημερινά προβλήματα.

Δώσαμε μία μάχη η οποία ήταν βασισμένη στην άμυνα μας, αφού όταν η επίθεση σου δεν τσουλάει, ορισμένα λάθη αμυντικά φαίνονται περισσότερο. Όπως άμυνα στον Χέρστον, ο οποίος μας έβαλε 6/7. Δε μπορώ να καταλάβω την κοιλιά που έχει κάνει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Κοστόβ. Στην άμυνα ήμασταν συγκινητικοί, τα παιδιά έδωσαν ό,τι μπορούσαν. Κάναμε λάθη πάντως και θα τα διορθώσουμε".

Ερωτηθείς για την ετοιμότητα του Ταπούτο σχολίασε: " Έχω την εντύπωση πως έχει κλείσει ραντεβού να πάει στη Μύκονο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καβάλα - ΑΕΚ 55-65

News 24/7

24MEDIA NETWORK