Ο Τόμπσον... αποκαλύφθηκε, ο Μάντζαρης τραυματίστηκε

Η εμφάνιση του Χόλις Τόμπσον στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Κύμη ήταν αυτό που κρατάει κυρίως ο Ολυμπιακός από την εύκολη νίκη του (85-56). Νέος τραυματισμός, αυτή τη φορά λαβώθηκε ο Μάντζαρης.

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το αποτέλεσμα σ' αυτό το ματς (όπως και σε πολλά άλλα στα οποία εμπλέκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) ήταν γνωστό εξ αρχής. Δεν θα μπορούσε να γκελάρει η ομάδα του Σφαιρόπουλου κόντρα στην Κύμη.

Αυτό που δεν ξέραμε και ίσως δεν υποπτευόμασταν καν ήταν το ότι ο Τόμπσον θα έπαιζε... ρολόι και θα θύμιζε κάτι από... Γκάλη στο πρώτο ημίχρονο. Από όπου και αν σηκωνόταν ο Αμερικανός του Ολυμπιακού, το κοντέρ έγραφε. Εφτασε γρήγορα-γρήγορα τους 10 πόντους χωρίς να χάσει σουτ και είχε ήδη 16 πριν καν βγει το ημίχρονο!

Το κρατάει αυτό το κρεσέντο ο Σφαιρόπουλος για τη συνέχεια, όπως κρατάει και την αντίδραση των παικτών του μετά τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μάντζαρη (στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του). Πλησίασε τότε η Κύμη (33-45) αλλά σύντομα ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι για να αποφύγει τις κακοτοπιές (39-61).

Ενας...αγιασμός πάντως δεν θα ήταν άσχημη ιδέα για τους "ερυθρόλευκους" άσχετα από το πόσο σοβαρά έχει χτυπήσει ο Μάντζαρης. Μία ο Σπανούλης, μετά ο Ρόμπερτς, στη συνέχεια ο Τιλί, τώρα ο Ελληνας γκαρντ. Νισάφι!

Τα δεκάλεπτα: 10-21, 23-43, 36-61, 56-85.

Κύμη: Οκερεαφόρ 11 (2), Τσαγκαράκης 10 (2), Γλυνιαδάκης 2, Ομπράιεν, Σμιθ 5, Μανωλόπουλος 6 (2), Έντουαρντς, Γερομίχαλος, Τζόουνς 10, Σακελλαρίου, Τρέιλορ 12, Μητσιμπόνας.

Ολυμπιακός: Αγραβάνης 11, Μιλουτίνοβ 12, Στρέλνιεκς 2 (5 ασίστ), Μάντζαρης 4, Τόμπσον 18 (2), Μακλίν 4, Τολιόπουλος 11 (3), Παπαπέτρου 9 (1, 7 ριμπάουντ), Αρσενόπουλος 4, Ρόμπερτς, Μπόγρης 3, Πρίντεζης 8.

News 24/7

24MEDIA NETWORK