Έφυγε... μένοντας ο Σάκοτα!

ΑΕΚ χωρίς Σάκοτα δεν γίνεται οπότε ο Μάκης Αγγελόπουλος βρήκε τη φόρμουλα παραμονής "Σάλε" στη "βασίλισσα", αλλά όχι στον πάγκο ΚΑΙ τη θέση του προπονητή της Κυπελλούχου Ελλάδας και κατόχου του Champions League.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΚ αναφορικά με το μέλλον του Ντράγκαν Σάκοτα στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο.

Ο "Σάλε" των δύο εφετινών τροπαίων σε Ελλάδα και Ευρώπη αποφασίστηκε να μην είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ωστόσο αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ συνεχίζει ως επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Εμβληματική φυσιογνωμία για την ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο δις τροπαιούχος - εντός του 2018 - προπονητής είχε σήμερα (19/06) συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, όπου και αποφασίστηκε η συνεργασία τους να συνεχιστεί σε άλλο επίπεδο. Ο κ. Σάκοτα αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Tεχνικού Διευθυντή της ΑΕΚ Β.C., ενώ παραμένει επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο κορυφαίος προπονητής έχει βασικότατο μερίδιο στις εφετινές επιτυχίες της «Βασίλισσας», όπως και στην αναγεννησιακή πορεία της Ομάδας. Είναι εκείνος, που την καθοδήγησε στον πρωταθληματικό τίτλο μετά από 32 χρόνια αναμονής, το 2002, αλλά και εκείνος, που την οδήγησε ξανά στον ευρωπαϊκό θρόνο κατά την περίοδο, που τελείωσε, μετά από 18 χρόνια, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον ευγνωμονεί και συμπορεύεται μαζί του για τα καλύτερα, που έρχονται..."

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!