Έκλεισε Έρικ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Νιγηριανό σέντερ, Μάικλ Έρικ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, όπως μετέδωσε ο "Sport24 Radio 103,3".

Έκλεισε Έρικ η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μάικλ Έρικ, καθώς όπως μετέδωσε ο " Sport24 Radio 103,3" η διοίκηση των κιτρινόμαυρων ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Νιγηριανό σέντερ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο Ερικ αποτελούσε τον "εκλεκτό" του Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση της ρακέτας, αλλά το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις των δύο πλευρών είχαν παγώσει. Τελικά, η "χρυσή τομή" βρέθηκε κι έτσι ο υψηλόσωμος σέντερ αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Ο 28χρονος άσος έχει ύψος 2.11 και την εφετινή χρονιά αγωνίστηκε στην D-League με τη φανέλα των Texas Legends, ενώ το περασμένο καλοκαίρι συμμετείχε στις προπονήσεις των Μιλγουόκι Μπακς, χωρίς να καταφέρει να πείσει τα "ελάφια". Ο Έρικ έχει "ελληνικό παρελθόν", καθώς την αγωνιστική περίοδο 2013-14 αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό. Πέρυσι έπαιξε στην Ιταλία με τη φανέλα της Μπρίντιζι, έχοντας 4.1 πόντους 3.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Δείτε VIDEOS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK