Έκλεισε ο Μαυροειδής, πάει για γκαρντ η ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος θα υπογράψει το συμβόλαιό του τη Δευτέρα (29/08) και στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Σλοβενία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ένωσης. Κερδίζει πόντους ο Χαριτόπουλος, στρέφονται σε γκαρντ οι "κιτρινόμαυροι".

Έκλεισε ο Μαυροειδής, πάει για γκαρντ η ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Μαυροειδής θα είναι ο αντικαταστάτης του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο έμπειρος σέντερ αναμένεται να βρεθεί τη Δευτέρα (29/08) στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για τη Σλοβενία ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του "Δικεφάλου".

Μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του 31χρονου άσου, οι διοικούντες την ΑΕΚ θα στρέψουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός γκαρντ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "κιτρινόμαυροι" αναζητούν ένα παίκτη στη θέση "2" που θα δώσει σημαντικές βοήθειες στο σκοράρισμα.

Μεταξύ των παικτών που φέρεται να ενδιαφέρουν τους ανθρώπους της Ένωσης είναι κι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και του Αμαρουσίου, Τζαμόν Γκορντον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος απ' την Νταρουσάφακα. Τέλος, δεν αποκλείεται στο ρόστερ της ομάδας να παραμείνει κι ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ως τρίτος σέντερ πίσω απ' τους Μαυροειδή και Τζος Όουενς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο τέλος για Μαυροκεφαλίδη και μήνυμα από ΚΑΕ ΑΕΚ
O Ζντοβτς "τελειώνει" τον Χέρστον

News 24/7

24MEDIA NETWORK