Φιλικά με ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι για την ΑΕΚ

Δύο δυνατά φιλικά με... άρωμα από το παρελθόν θα δώσει η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΚΑΕ. Δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες.

Φιλικά με ΤΣΣΚΑ και Μακάμπι για την ΑΕΚ

Την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της με ομάδες του υψηλότερου επιπέδου θα έχει η ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Σύμφωνα με ανακοίνωση των "κιτρινόμαυρων", οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς θα τεθούν αντιμέτωποι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 12 Σεπτεμβρίου και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δύο ημέρες αργότερα (14/09).

Η αναμέτρηση με τη "Ρωσική Αρκούδα" θα είναι η πρόβα τζενεράλε για την ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ ο αγώνας με την ομάδα από το Ισραήλ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H διοίκηση της ΑΕΚ B.C. ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της "Βασίλισσας" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οριστικοποιήθηκαν δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η "Βασίλισσα" τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, και την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας με παρουσία κόσμου. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK