Φωτιά άναψε στην ΑΕΚ ο Ζντοβτς

Ποιος αποφάσισε για την άμεση αποχώρηση του Τζαγουάντ Γουίλιαμς προτού υπογραφεί ο αντικαταστάτης του; Ο προπονητής της ΑΕΚ άφησε το ερώτημα να πλανάται στον αέρα...

Φωτιά άναψε στην ΑΕΚ ο Ζντοβτς

Η νίκη της ΑΕΚ επί των Τρικάλων, ασχέτως αν ήρθε με ανατροπή από το -16, πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Αυτό οφείλεται στα όσα είπε ο Γιούρι Ζντοβτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Διότι ο Σλοβένος κόουτς υποστήριξε ότι επί της ουσίας τού επέβαλαν την αποχώρηση του Τζαγουάντ Γουίλιαμς πριν από το σαββατιάτικο ματς!

Προτίμησε όμως να μην δώσει ονόματα και διευθύνσεις, αποφεύγοντας ν' απαντήσει στην ερώτηση για διευκρινήσεις λέγοντας πως " δεν ήταν δική μου απόφαση. Θέλω να τον ευχαριστήσω μάλιστα γιατί συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός παίκτη που θέλω. Πολύ σκληρός, κάνει σωστά τα φάουλ, πασάρει σωστά, παίζει για την ομάδα.

Κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε καλά στη ζωή. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους συμπαίκτες του που τον βοήθησαν όσο καιρό ήταν εδώ. Του εύχομαι καλή τύχη. Δεν είμαι όμως το κατάλληλο πρόσωπο να απαντήσω. Έπρεπε να δηλωθεί άμεσα στην ομάδα της Ρέτζιο Εμίλια για το Final-8, δεν υπήρχε χρόνος και έπρεπε να φύγει. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK