Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χέρστον

Ο Μαλίκ Χέρστον γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο. Διαβάστε το διάστημα απουσίας του.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χέρστον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον Μαλίκ Χέρτσον. Ο Αμερικάνος φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό κι υπήρξε έντονη ανησυχία για το μέγεθος της ζημιάς.

Τελικά, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ, ο 28χρονος άσος έχει υποστεί οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 15 ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από την αναμέτρηση της "Ένωσης" με τον Αρκαδικό για την τελευταία αγωνιστική της Basket League, ενώ είναι πιθανό, σε περίπτωση που αρχίσουν άμεσα τα πλέι οφ, να χάσει κάποιο παιχνίδι από την πρώτη φάση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε μόνον οστικό οίδημα στον έσω μηριαίο κόνδυλο, στο δεξί γόνατο. Θα ξεκινήσει άμεσα θεραπευτική αγωγή. Το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ θα καταβάλλει προσπάθεια για ταχεία αποκατάσταση και επανένταξη στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 78-71

Ζντοβτς: "Κατά 99% έρχεται ο Έρικ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK