H KAE AEK στο πλευρό των προσφύγων

Η ΑΕΚ δείχνει γι' ακόμη μία φορά έμπρακτα την στήριξή της στους πρόσφυγες, ανακοινώνοντας πως 350 εξ αυτών θα βρεθούν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

H KAE AEK στο πλευρό των προσφύγων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε μία συμβολική αλλά παράλληλα αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της "Ένωσης" στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα βρεθούν 350 πρόσφυγες για να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων".

Η ανακοίνωση:

H AEK B.C. ανακοινώνει, ότι για ακόμη μια φορά η στήριξη στους πρόσφυγες, που βρίσκονται στη χώρα μας συνιστά υποχρέωση και καθήκον μαζί.

Η ΑΕΚ, όπως κατ' επανάληψη έχει γραφεί, γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή. Έζησε το δραματικό ξεριζωμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Βίωσε το διωγμό της Πόλης.

Η ΑΕΚ συναισθάνεται όσο κανείς τη μάχη των προσφύγων για επιβίωση. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στα γονιδιακά χαρακτηριστικά της η ΑΕΚ κάλεσε σε ακόμη μία εντός έδρας αναμέτρηση 350 πρόσφυγες, οι οποίοι διαβιούν σε δύσκολες συνθήκες στις περιοχές του Ελαιώνα και του Ελληνικού.

Οι πρόσφυγες, ως επί το πλείστον οικογένειες με παιδιά, θα δώσουν το «παρών» με μέριμνα της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της Τετάρτης (27/04) με τον ΠΑΟΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Στο περιθώριο του αγώνα η ΑΕΚ θα διανείμει τρόφιμα και δώρα.

Η ΑΕΚ Β.C. θα συνεχίσει να κινείται προς την κατεύθυνση αυτή, με πρωτοβουλίες, όπου ο άνθρωπος και τα παιδιά θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι δράσεις της θα συνεχιστούν και στο μέλλον. Το απαιτούν οι ανάγκες, το απαιτεί η Ιστορία μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK