Όουενς: "Ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα και την ΑΕΚ"

Ο Αμερικανός σέντερ, Τζος Όουενς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη σελίδα της ΑΕΚ και δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Όουενς: "Ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Ελλάδα και την ΑΕΚ"

Ο Τζος Όουενς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο aekbc.gr και έξηγησε γιατί έσπευσε να "δηλώσει" ότι έκλεισε στην ΑΕΚ, με φόντο τον Παρθενώνα, πριν από την ανακοίνωση της ΑΕΚ Β.C: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που έρχομαι στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό… Ανυπομονώ ν’ αρπάξω την ευκαιρία και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό".

Ο Όουενς έδειξε απόλυτα διαβασμένος για τη νέα του ομάδα και τον κόσμο της: "Ξέρω, ότι η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, που δεν σταματάει εδώ. Θα έχει και συνέχεια. Θα ήθελα να πω ότι είμαι ανυπόμονος να δω (τους οπαδούς μας) από κοντά και ταυτόχρονα ενθουσιασμένος που θα γίνω κομμάτι αυτής της ιστορικής ομάδας, που κάνει ξανά βήματα μπροστά".

Και δεν είναι η πρώτη φορά, που θα έλθει στην πατρίδα μας: "Είχα έλθει στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια. Είχα επισκεφθεί την Αθήνα για τρεις ημέρες όταν είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του "All Star game". Η φωτογραφία, που ανέβασα στο Instagram είναι από εκείνη τη φορά. Μου αρέσει πολύ βγάζω φωτογραφίες όταν βρίσκομαι σε ιστορικά μέρη όπως η Ακρόπολη. Και δεν είναι μόνο αυτό στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα. Επίσης, θέλω να μάθω και την γλώσσα. Ξέρω ότι το ελληνικό αλφάβητο είναι λίγο δύσκολο αλλά ελπίζω όπως έμαθα τα ιταλικά να μάθω και τα ελληνικά. Μου αρέσει να μορφώνομαι και να μαθαίνω νέες κουλτούρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ανακοίνωσε Όουενς η ΑΕΚ
Ανακοινώθηκε... μόνος του ο Οουενς

News 24/7

24MEDIA NETWORK