Σάκοτα: "Θρηνούμε για το χαμό του Δημητρίου"

O αρχηγός της ΑΕΚ, Ντούσαν Σάκοτα αποχαιρέτησε τον πρώην προπονητή του, Νίκο Δημητρίου που έφυγε άδικα από τη ζωή, νικημένος από την επάρατο νόσο.

Σάκοτα: "Θρηνούμε για το χαμό του Δημητρίου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ήταν καλοκαίρι του 2003 στην Κω, όταν με προπονητή το Νίκο Δημητρίου, ο Ντούσαν Σάκοτα κατακτούσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο αρχηγός της "Βασίλισσας" από το "βήμα" του aekbc.gr "αποχαιρέτησε" τον αδικοχαμένο κόουτς, ο οποίος "έφυγε" χθες από τη ζωή:

"Κι εγώ, και όλη η οικογένειά μου θρηνούμε για το χαμό του Κόουτς. Άλλωστε, ο Νίκος Δημητρίου ήταν ουσιαστικά μέλος της οικογένειάς μου. Μαζί του πανηγύρισα την πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας μου, την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με την ΑΕΚ το 2003. Με προπονητή το Νίκο Δημητρίου ζήσαμε στιγμές, που δεν φεύγουν ποτέ από τη μνήμη μου.

Ήταν και διασκέδαση και εκπαίδευση μαζί το να μαθαίνεις πράγματα απ’ αυτόν τον άνθρωπο. Ήμουν ένδεκα χρονών όταν τον γνώρισα. Ήταν πολύ ευχάριστο αλλά και ευεργετικό για μένα, που συνεργάστηκα ξανά, τα τελευταία δύο χρόνια. Ήταν και φίλος και δάσκαλος και όλα. Ήταν σοκ αυτό, που συνέβη, κι ας ξέραμε το πρόβλημα.

Θέλω να εκφράσω και δημόσια τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς τα παιδιά του και τη σύζυγό του. Κι όπως τους είπα, θα είμαι πάντα στο πλάι τους…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συλλυπητήρια για τον Νίκο Δημητρίου
"Έφυγε" ο Νίκος Δημητρίου
Σχόλιο Ρήγας Δάρδαλης: Κύριος μέχρι το τέλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK