Τελείωσε του Ελόνου στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ενεργοποίησε τη συμφωνία της με τον Τσινεμέλου Ελόνου και ανακοίνωσε την ένταξή του στο ρόστερ.

Αφού δεν προέκυψε κάτι καλύτερο στην αγορά, η ΑΕΚ προχώρησε τις διαδικασίες και ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσινεμέλου Ελόνου.

Ο 27χρονος Νιγηριανός σέντερ, με αμερικανική μπασκετική παιδεία, είχε έρθει στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες, πέρασε τα τεστ, συμμετείχε στις προπονήσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο Ελόνου ήταν η επιλογή του Γιούρι Ζντοβτς για την ενίσχυση της φροντ λάιν και αντικατάσταση του Φάλκερ που δεν "κόλλησε" με το υπόλοιπο σύνολο. Όπως δεν είχε κολλήσει ο Όουενς στην αρχή της σεζόν. Πρόκειται δηλαδή για την τρίτη αλλαγή ψηλού.

Ο Σλοβένος ήθελε κάτι καλύτερο από τον πρώην σέντερ της Μπεσίκτας, δεν προέκυψε όμως και έδωσε το ok για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...