Υπέγραψε στην ΑΕΚ και ο Σκουλίδας

Ο Διονύσης Σκουλίδας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ.

Υπέγραψε στην ΑΕΚ και ο Σκουλίδας
Σκουλίδας ΑΕΚ

Κίνηση με παρόν και μέλλον για την ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Διονύση Σκουλίδα.

Ο 19χρονος φόργουορντ, βασικό στέλεχος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε πέρυσι το Ευρωμπάσκετ στο Βόλο έχοντας 9.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και έκανε το βήμα που προτίμησε να μην κάνει πέρυσι παραμένοντας για ένα χρόνο στο Περιστέρι.

Ο Σκουλίδας έλαβε άδεια από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική, μετέAEβη στα γραφεία της Ένωσης και επικύρωσε τη συμφωνία που είχε ήδη επιτευχθεί.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Διονύσης Σκουλίδας γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1997 και έχει ύψος 2μ.01. Ο Σκουλίδας ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στα Τμήματα Υποδομής της ΑΕΚ Περιστερίου και του Περιστερίου.

Το 2011 έγινε επαγγελματίας και αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα του Περιστερίου. Το καλοκαίρι του 2013 έφτασε μέχρι την τρίτη θέση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Εθνική Παίδων.

Στον μικρό τελικό με την Ιταλία είχε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Το 2015 ο Σκουλίδας υπήρξε βασικό μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέλαβε την 4η θέση στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κρήτη, ενώ ένα μήνα αργότερα κατέκτησε την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου με αντίπαλο την Τουρκία, έχοντας 9.9 πόντους και 4.7 ριμπάουντ μέσο όρο.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK