Ζντοβτς: "Δεν θα είναι εύκολο το τρίτο ματς"

Τα όσα δήλωσε ο Γιούρι Ζντοβιτς για την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και τα εγκώμια για τον Μιλόσεβιτς. Μαρκόπουλος: "Κακό η ΑΕΚ συνεχώς να διαμαρτύρεται για την διαιτησία"

Ζντοβτς: "Δεν θα είναι εύκολο το τρίτο ματς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκεκριμένα o τεχνικός της ΑΕΚ είπε:

"Κερδίσαμε το παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Σήμερα το άγχος ήταν με τον ΠΑΟΚ και εμείς κάναμε το σωστό παιχνίδι. Είχαμε συγκέντρωση στον αγώνα. Είδατε ότι σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε τα μεγάλα σουτ όπως στην Αθήνα. Εμείς κερδίσαμε την μάχη και πάμε την σειρά στην Αθήνα αλλά τώρα εμείς έχουμε το άγχος. Το παιχνίδι της Τετάρτης δεν θα είναι εύκολο για μας αφού ο ΠΑΟΚ είναι συγκεντρωμένη ομάδα και αυτό μας δυσκολεύει. Δεν μας βολεύει ο τρόπος που παίζει ο ΠΑΟΚ. Εμείς θα προσπαθήσουμε την Τετάρτη να κάνουμε ακόμα ένα καλό παιχνίδι σαν το σημερινό και να πάρουμε την πρόκριση από αυτή τη σειρά. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα είναι εύκολο, μιας και ο ΠΑΟΚ δεν παρατάει ποτέ τους αγώνες".

Για τους 29 πόντους της ΑΕΚ στο δεύτερο δεκάλεπτο και τους 68 συνολικά: "Για να το απαντήσω θα πρέπει να κάνω ανάλυση του αγώνα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή αμυντική ομάδα και αυτό το ξέραμε. Εμείς παίξαμε έξυπνα και δυνατά. Εάν δεν δώσεις σωστά και γρήγορα την μπάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ τότε θα έχεις πρόβλημα. Εμείς σήμερα κάναμε πολλά λάθη και πολλές χαζομάρες και ευτυχώς αυτό δεν μας στοίχισε. Έχω καταλήξει ότι η διαφορά μας με τον ΠΑΟΚ είναι ότι έχουμε περισσότερους παίκτες και μάλιστα πιο αθλητικούς, οπότε μπορούμε με περισσότερες λύσεις να βρούμε σκορ και να πιέσουμε στην άμυνα".

Για την τον Μιλόσεβιτς: " Ο Μιλόσεβιτς είναι από τα βασικά μας όπλα και το είχαμε σχεδιασμένο να παίξει στη θέση 3. Είτε στην επίθεση, είτε στην άμυνα ώστε να είναι πάνω στον Βασιλειάδη. Είναι ένας παίκτης αθλητικός που μας βοηθά και στις δύο μεριές του γηπέδου, όπως αυτό που έδειξε και σήμερα".

Για το αν είναι πρόβλημα η μία εβδομάδα απόσταση μεταξύ των δύο αγώνων των πλέι οφ: " Είναι ξεκάθαρο τι έγινε. Και οι δύο ομάδες είχαν μία έβδομάδα. Μπορεί για εμάς να ήταν και δυσκολότερο. Κάθε ομάδα μετά από μία ήττα έχει δύο μέρες μέσα στην ένταση. Αυτές οι μέρες πέρασαν και έτσι έπρεπε να βρούμε κι άλλο τρόπο να κρατήσουμε τους παίκτες μας συγκεντρωμένους. Για εμάς με το ρόστερ που έχουμε μας βολεύει να έχουμε δύο αγώνες την εβδομάδα ώστε να έχουμε ρυθμό. Άρα η απάντηση μου είναι όχι μιας και για μένα μου αρέσει και προτιμώ να παίζουμε δύο αγώνες την εδβομάδα".

Καλαμπόκης: "Πιστεύουμε πως είμαστε καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ"

Ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΚ, Γιάννης Καλαμπόκης είπε: " Ήταν μία πολύ μεγάλη εβδομάδα για εμάς. Σε συναισθήματα και διάρκεια και έπρεπε να διαχειριστούμε την ήττα στο γήπεδο μας. Πιστεύουμε όμως στην ομάδα μας και περιμέναμε με λαχτάρα το παιχνίδι. Πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτερη σαν ομάδα. Η ήττα στο πρώτο ματς ήταν πολύ διδακτική. Βγάλαμε πολλά θετικά στοιχεία. Γίναμε καλύτεροι συμπαίκτες κάτι [που φάνηκε στο γήπεδο. Εγινε η μισή δουλειά και το επόμενο παιχνίδι θέλει μεγάλη προσοχή. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία μεγάλη μάχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK