Ζντοβτς: "Δεν θα ψάξω δικαιολογίες, χαρίσαμε τη νίκη στον Άρη"

Ούτε που ασχολήθηκε με τη διαιτησία ο Γιούρι Ζντοβτς, ψέγοντας τους παίκτες τους για τα δικά τους λάθη στο ματς με τον Άρη.

Ζντοβτς: "Δεν θα ψάξω δικαιολογίες, χαρίσαμε τη νίκη στον Άρη"
Ζντοβτς ΑΕΚ Άρης Κορομηλάς

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν στάθηκε σε καμία διαιτητική απόφαση, μίλησε μονάχα για το αγωνιστικό σκέλος του ντέρμπι με τον Άρη. Ανέλυσε τι δεν πήγε καλά και ποια λάθη έκαναν οι παίκτες του, επισημαίνοντας την έλλειψη πλέι μέικερ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε στη συνέντευξη Τύπου: " Θέλω να απολογηθώ που δεν έδωσα το χέρι στον κόουτς Πρίφτη, δεν ήταν κάτι που έγινε επίτηδες, λόγω του πανικού στο τέλος δεν τον είδα. Εμείς χάσαμε γιατί σταματήσαμε να παίζουμε άμυνα. Δεν ξέρω γιατί. Το ίδιο συνέβη με τον ΠΑΟΚ. Τούς χαρίσαμε τη νίκη. Στον Άρη δεν μπορείς να βάλεις 100 πόντους εδώ. Δεν μπορούμε πάντως να κλαίμε. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά, αλλά δεν φτάνουν 25 ή 30 λεπτά. Πρέπει να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Στο τέλος θα δούμε πού θα φτάσουμε.

Δεν είναι εύκολο για τους διαιτητές να σφυρίζουν σε τέτοια ματς, αυτά είναι τα κριτήρια τους και πρέπει να προσαρμοστούμε. Εγώ το απολαμβάνω να είμαι σε τέτοια ματς, σε τέτοια ατμόσφαιρα. Στο τέλος της ημέρας έχουμε τα ίδια χρώματα με τον Άρη. Ναι χάσαμε τον Μαυροκεφαλίδη και ήταν πρόβλημα. Δεν ψάχνω όμως για δικαιολογίες γιατί είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε και δεν την αρπάξαμε. Σταματήσαμε να πασάρουμε, εξακολουθούμε να μην έχουμε πόιντ γκαρντ που θα αναγνωρίζει τι πρέπει να κάνουμε. Όταν παίρνουμε τα επιθετικά ριμπάουντ, πρέπει να βγάζουμε την μπάλα έξω, πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά εκεί".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επεσήμανε: " Δεν επιτρέπεται να έχεις νεκρά διαστήματα ιδίως εδώ μέσα. Κάποιες λεπτομέρειες μάς κόστισαν το ματς. Είναι μια ήττα που την ξεχνάμε. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αν θες να λέγεσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να έρθεις εδώ και να νικήσεις, δείχνοντας ανωτερότητα".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - ΑΕΚ 77-76

News 24/7

24MEDIA NETWORK