Ζντοβτς: "Ίσως να μην υπογράψουμε άλλον παίκτη"

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν απέκλεισε η ΑΕΚ να πορευτεί με το υπάρχον ρόστερ έως το τέλος της σεζόν, χωρίς δηλαδή να γίνει έξτρα προσθήκη.

Ζντοβτς: "Ίσως να μην υπογράψουμε άλλον παίκτη"
Ζντοβτς ΑΕΚ

Γύρω από το ενδεχόμενο ενίσχυσης του ρόστερ της ΑΕΚ περιστράφηκε η συνέντευξη Τύπου του Γιούρι Ζντοβτς μετά την ευρεία νίκη επί του Κολοσσού.

Ο Σλοβένος προπονητής ανέφερε: " Το ματς ήταν η χαρά του προπονητή. Όποιος παίκτης μπήκε στο παρκέ έδωσε κάτι. Αυτό είναι πολύ καλό συναίσθημα. Στα τελευταία ματς ήμασταν άτυχοι και ήταν σημαντικό να παίξουμε καλά. Ήταν πολύ συγκινητική η βράβευση των παικτών της ομάδας του 1966, επειδή ήμουν παίκτης πριν από λίγα χρόνια, είναι σημαντικό που είδα τους παλαίμαχους παίκτες της ΑΕΚ και τους έδωσα συγχαρητήρια. Ελπίζω μια μέρα να φτάσουμε και εμείς στο Φάιναλ Φορ του Eurocup και μετά στην Ευρωλίγκα.

Ίσως να μην υπογράψουμε κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε τον Έρικ, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήθελε να υπογράψει. Συνέβησαν πολλά κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα που έχουμε. Έχω ολοκληρωμένο ρόστερ, θα δούμε στο κοντινό μέλλον. Λόγω κανονισμών, αν θέλουμε παίκτη, θα πρέπει να τον φέρουμε πριν από τα πλέι οφ. Είχαμε τραυματισμούς την περασμένη εβδομάδα, όλο προκύπτουν τέτοια θέματα που μας μπερδεύουν".

Ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε από την πλευρά του: " Η ΑΕΚ κυριάρχησε, έπαιξε καλά και ομαδικά. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το ματς και να συνεχίσουμε. Είχαμε τραυματισμούς μέσα στην εβδομάδα και αυτό φάνηκε από τη συμμετοχή του Ντέιβις για σαράντα λεπτά. Θα δούμε τι γίνεται και με τον Λιούις που χτύπησε. Με νίκη στο ματς με την Κηφισιά καταλαμβάνουμε την 6η θέση κάτι πολύ σημαντικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Κολοσσός Ρόδου 92-57

News 24/7

24MEDIA NETWORK