Ζντοβτς: "Να καθαρίσουμε αυτή την ντροπή"

Ο Γιούρι Ζντοβτς εμφανίστηκε δυσαρεστημένος από την εικόνα των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, που είχε ως αποτέλεσμα τη βαριά ήττα με 93-58, ενώ στάθηκε στον τραυματισμό του Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Ζντοβτς: "Να καθαρίσουμε αυτή την ντροπή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ γνώρισε βαριά ήττα με 93-58 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και άρχισε με το... αριστερό τη σειρά των ημιτελικών της Basket League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός της "Ένωσης", Γιούρι Ζντοβτς, αφού συνεχάρη τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, εμφανίστηκε προβληματισμένος από την εικόνα των παικτών του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του Ολυμπιακού. Μας έδωσαν ένα μάθημα μπάσκετ. Έπαιξαν πιο δυνατά, πιο έξυπνα, πιο γρήγορα και ήταν γενικά καλύτεροι σε όλα. Φοβόμουν αυτή την εξέλιξη, γιατί κάποιοι παίκτες μας δεν πίστευαν στη νίκη και έμοιαζαν να σκέφτονται τον Άρη από την ώρα που φτάσαμε στο ΣΕΦ. Αυτό ήταν λάθος. Δεν ήμασταν ομάδα, μοιάζαμε σαν δώδεκα παίκτες που μαζεύτηκαν χθες από το δρόμο. Έχουμε δύο μέρες μπροστά μας για να δούμε τι θα κάνουμε για να καθαρίσουμε αυτή τη ντροπή".

Για την κατάσταση του Τζέι Κόβαν Μπράουν: "Δεν μοιάζει κάτι σοβαρό. Σκεφτήκαμε να τον χρησιμοποιήσουμε ξανά μετά τον τραυματισμό του, αλλά προτιμήσαμε να τον προφυλάξουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 93-58

News 24/7

24MEDIA NETWORK