Ζντοβτς: "Ο Νώντας δεν θα κοιμηθεί..."

Οι χαμένες βολές του Νώντα Παπαντωνίου στέρησαν, κατά τον Γιούρι Ζντοβτς, τη νίκη από την ΑΕΚ.

Ζντοβτς: "Ο Νώντας δεν θα κοιμηθεί..."
Ζντοβτς ΑΕΚ

Η καλή εμφάνιση δεν έφτανε στην ΑΕΚ για να νικήσει τον Ολυμπιακό και ο Γιούρι Ζντοβτς ήταν στεναχωρημένος γι' αυτό.

Ο προπονητής της Ένωσης ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό για τη νίκη τους. Εμείς κάναμε καλό παιχνίδι. Κάποιες λεπτομέρειες έκριναν τον νικητή. Είχαμε την ευκαιρία μας και δεν την πιάσαμε από τα… μαλλιά. Είμαι απογοητευμένος, γιατί έχω πει ότι θέλω να κερδίζουμε κάθε ματς και το πίστευα ότι θα το κάναμε, όπως το πιστεύαμε όλοι μας.

Βάλαμε στην 1η παράταση, όλα τα… όπλα μας στο παρκέ. Είχαμε την ευκαιρία, αλλά την χάσαμε. Δεν είμαι τελείως απογοητευμένος. Είδα κάποια πράγματα καλά. Παίξαμε καλό μπάσκετ και συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας και στη φιλοσοφία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο που ήρθε εδώ και μας στήριξε και για τον πρόεδρο. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε

Δεν ψάχνω ποτέ για δικαιολογίες. Πιστεύω στους παίκτες μου και οι παίκτες μου πιστεύουν στον εαυτό τους. Θα κερδίζαμε, αν έβαζε τις βολές ο Νώντας και άξιζε να παίζει. Έπαιξε καλά, άλλαξε το ρυθμό του παιχνιδιού και πίστευα ότι θα σκόραρε στο τέλος τις βολές. Δεν θα κοιμηθεί το βράδυ, γιατί τον ξέρω πως νιώθει γι' αυτή την ομάδα.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Όπως είδατε, η διαφορά των δύο ομάδων, δεν είναι τόσο μεγάλη. Είναι αλήθεια, ότι και με τον ΠΑΟΚ και με τον Άρη, έπρεπε να κερδίσουμε. Το ίδιο και σήμερα. Μας λείπανε κάποιες λεπτομέρειες. Ίσως λίγο η τύχη, αλλά θα έρθει σε εμάς πιστεύω

Ο Μπράουν χτύπησε στον αστράγαλο. Είχε πρόβλημα και στον αχίλλειο, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και θα επιστρέψει σύντομα".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 93-100 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK