Ζντοβτς: "Τους ενοχλεί που η ΚΑΕ ανεβαίνει"

Για αλαζονεία εις βάρος της ΑΕΚ μίλησε ο Γιούρι Ζντοβτς μετά το 83-78 από τον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία.

Ζντοβτς: "Τους ενοχλεί που η ΚΑΕ ανεβαίνει"
Ζντοβτς ΑΕΚ

Ο Γιούρι Ζντοβτς εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της ήττας από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας.

Ο Σλοβένος κόουτς άφησε αιχμές για τη διαιτησία, δηλώνοντας πως ενοχλεί η άνοδος της ΑΕΚ.

Τόνισε χαρακτηριστικά: " Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να δώσω αυτό τον αγώνα. Όταν έρχομαι στην Ελλάδα, ξέρω που έρχομαι. Ήμουν πολύ καιρό εδώ, πίστευα ότι κάτι έχει αλλάξει, αλλά έκανα λάθος. Αυτά που έχω δει τους τελευταίους μήνες, ιδίως τον τελευταίο 1,5 μού προκαλούν μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να παλεύω και εναντίον ανθρώπων που δεν μπορείς να τους ακουμπήσεις. Δυστυχώς για κάποιους, η ΑΕΚ έγινε δυνατή, επικίνδυνη και αυτό δεν τους χαροποιεί.

Πάντα αναλαμβάνω την ευθύνη και θα το κάνω ξανά. Δεν τελείωσε τίποτα, μπορούμε να νικήσουμε στην Πυλαία και να επιστρέψουμε στην Αθήνα. Αυτή την μάχη όμως δεν μπορώ να την δώσω. Είμαι επαγγελματίας 30 χρόνια και δεν αξίζουμε τέτοια αντιμετώπιση. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια αλαζονεία. Σαν να μην υπάρχει η ΑΕΚ είναι. Τους δημιουργεί πρόβλημα επειδή ανεβαίνει. Είμαι προπονητής και υπεύθυνος για τους παίκτες μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο στο μέλλον".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 78-83
"Η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται, αποφασίζει μόνη της"

News 24/7

24MEDIA NETWORK