Στον Άρη για έναν χρόνο ο Κάμινγκς

Στην απόκτηση του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ Γουίλ Κάμινγκς προχώρησε ο Αρης. Ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Στον Άρη για έναν χρόνο ο Κάμινγκς

Η ανακοίνωση:

"Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Will Cummings. Ο 24χρονος (γεννηθείς στις 7/10/1992), ύψους 1.88μ. Αμερικανός point guard, θα ενισχύσει τον Αυτοκράτορα στην αγωνιστική περίοδο 2016-17".

Η καριέρα του

O Cummings φοίτησε στο Providence School της Florida. Στην τελευταία χρονιά του είχε 18.1 πόντους, 8.1 ασίστ, 4.0 κλεψίματα ανά αγώνα.

Το 2011 ξεκίνησε την κολεγιακή καριέρα του, στο πανεπιστήμιο του Temple. Κάθε χρονιά ανέβαζε την απόδοσή του και την 3η, έκανε την καλύτερη σεζόν του στοNCAA. Με με 16.8 πόντους και 4.5 ασίστ και αναδείχτηκε μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας στη Philadelphia Big 5. Ως τελειόφοιτος, επιλέχθηκε στην πρώτη ομάδα της All-American Athletic Conference. Εκείνη τη σεζόν ήταν πρώτος σε πόντους, ασίστ και κλεψίματα στο Temple και με 189 εύστοχες βολές ισοφάρισε τη 2ηκαλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο κολέγιό του.

Κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, το νέο απόκτημα του ΑΡΗ αγωνίστηκε ως επί το πλείστον στην Αναπτυξιακή Λίγκα του ΝΒΑ. Πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα των Rio Grande Valley Vipers, οι οποίες τον οδήγησαν στοAll Star Game της λίγκας, με την ομάδα της Δύσης. Στο τέλος της σεζόν επιλέχθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα και στην καλύτερη rookie πεντάδα της D-League.

Στις 29 Απριλίου του 2016, ο Cummings υπέγραψε στην ιταλική Dolomiti Energia Trento, στην οποία τελείωσε τη σεζόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK