Λώτσος: "Ο Αλέξανδρος αποφάσισε ν' αποσυρθεί, προβάδισμα ο Άρης"

Ο Νίκος Λώτσος προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη και ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ αποφάσισε να αποσύρει αιφνιδιαστικά τη συμμετοχή του από το ντραφτ του ΝΒΑ.

Λώτσος: "Ο Αλέξανδρος αποφάσισε ν' αποσυρθεί, προβάδισμα ο Άρης"
Βεζένκοφ Άρης ΝΒΑ ντραφτ

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δεν θα είναι μεταξύ των υποψηφίων στο ντραφτ του ΝΒΑ, αφού έμεινε εκτός διαδικασίας, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, και ο μάνατζέρ του Νίκος Λώτσος θέλησε να διευκρινίσει τι ακριβώς μεσολάβησε. Παράλληλα μίλησε για το μέλλον του Βούλγαρου φόργουορντ

Στη συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Yellow Radio 92.8", ο γνωστός ατζέντης τόνισε: " Δεν περίμενε κανείς από την Αμερική ότι ο Αλέξανδρος θα αποσυρθει από το ντραφτ. Ήταν κάτι που το αποφάσισε μόνος του. Άκουσε και τους γονείς του και τη δική μου γνώμη και μετά αποφάσισε αυτός. Και με βρίσκει σύμφωνο, καθώς έχει άλλες δύο χρονιές να μπει και να είναι και καλύτερος. Αρκετοί θεωρούν πως τη χρονιά που έκανε δεν μπορεί να την επαναλάβει, αλλά εγώ είμαι σίγουρος πως μπορεί να κάνει και καλύτερες. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος

Οι ομάδες παρακολουθούν παιδιά που έχουν μεγάλο ταλέντο. Άρα αφού το έκαναν αυτή τη χρονιά, θα το κάνουν και εφέτος. Τώρα, δεν ξέρω ποιες ομάδες θα παρακολουθήσουν τον Αλέξανδρο, αλλά σίγουρα θα τον παρακολουθήσουν. Δεν ξέρω εάν θα είναι το Μέμφις ή κάποια άλλη ομάδα. Αυτό θα το δούμε. Αναλόγως και σε ποιον αριθμό θα είναι του χρόνου στο ντραφτ".

Ερωτηθείς για το πρέσινγκ αρκετών ομάδων προς τον Βεζένκοφ ο Νίκος Λώτσος σχολίασε: " Πρέπει να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα του, τι ψάχνει ο ίδιος. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι. Αυτό είπα και σε μια κουβέντα που είχα με μεγάλη ομάδα της Ευρωλίγκας πριν λίγο… Πως είναι νωρίς να πούμε κάτι σίγουρο. Ο Αλέξανδρος και ο Άρης έχουν ακόμα, λογικά, δύο παιχνίδια. Για να αποφασίσει ανάλογα πρέπει πρώτα να κερδίσει με την ομάδα του την τρίτη θέση. Είναι πολύ προσηλωμένος στο στόχο του κι όλα θα πάνε καλά. Δεν μιλήσαμε καθόλου κατά τη διάρκεια των πλέι οφ, δεν με ενόχλησε, δεν τον ενόχλησα, κάτι που δείχνει πως επικεντρώνεται μόνο στο στόχο της ομάδας του. Η παραμονή στον Άρη έχει δυσκολίες, αλλά ο Άρης έχει ένα αβαντάζ. Αυτό είναι πως με τον Άρη παραμένει ορθάνοιχτη η πόρτα του ΝΒΑ, ενώ εάν κάνει μεταγραφή θα δυσκολέψει η υπόθεση του ΝΒΑ, καθώς η ομάδα επειδή έχει πληρώσει για να τον αποκτήσει θα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ της".

Απάντησε επίσης σε ερώτηση για την είσοδο του Νίκου Λάσκαρη στην ΚΑΕ Άρης: " Δεν έχω μιλήσει εγώ μαζί του. Ο Αλέξανδρος έχει μιλήσει. Σίγουρα, η κατάσταση του Άρη θα είναι καλύτερη, αλλά θα δούμε εάν αυτό συμφέρει το Βεζένκοφ να παραμείνει για κάποιο χρονικό διάστημα στον Άρη. Δεν θεώρησα απαραίτητο να μιλήσουμε τώρα με τον κ. Λάσκαρη για αυτό το θέμα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK