"Μάτιασαν" τον Καββαδά, νέο σοκ στον Άρη!

Τεράστιο πλήγμα αποτελεί για τον Άρη ο σοβαρός τραυματισμός του Βασίλη Καββαδά. Τι ανέφερε η διάγνωση και πότε επιστρέφει.

Τι συμβαίνει στον Άρη; Γιατί τέτοια κακοδαιμονία στην έναρξη της σεζόν; Στο σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε ήρθε να προστεθεί αυτός του Βασίλη Καββαδά, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο μήνες!

Στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ ο σέντερ των "κίτρινων" γλίστρησε και χτύπησε στη μέση, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει το παιχνίδι. Έπαιξε μόνο 9'23'' αφήνοντας την ομάδα του με μείον ένα παίκτη στη ρακέτα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε φανέρωσαν σοβαρό πρόβλημα, μια και έχει υποστεί "κάταγμα εγκάρσιων αποφύσεων Ο1, Ο2, Ο3 σπονδύλων αριστερά".

Ιατρικά φέρνει σε ό,τι είχε πάθει ο Νεϊμάρ στο Μουντιάλ του 2014. Μάλιστα κατά την εκτίμηση του γιατρού του Άρη, Νικολάου Κουκουλιά, θα επιστρέψει στη δράση μετά τα μέσα Δεκεμβρίου!

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.