Ο Άρης συλλέγει αίμα για τους πληγέντες

Έκκληση για αιμοδοσία απήθυνε o Άρης, προκειμένου να βοηθηθούν οι πληγέντες των πυρκαγιών που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής και έχουν ανάγκη.

Ο Άρης συλλέγει αίμα για τους πληγέντες

Τις δύσκολες αυτές στιγμές κάθε είδους βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν απ' τις φονικές πυρκαγιές μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως ετούτη την ώρα εκατοντάδες είναι εκείνοι που νοσηλεύονται τραυματισμένοι σε νοσοκομεία. Πολλοί εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Απ' την πρώτη κιόλας στιγμή έγινε έκκληση για αιμοδοσία. Ήταν και εξακολουθεί να παραμένει επιτακτική ανάγκη! Γι' αυτό τον λόγο o Άρης πήρε την πρωτοβουλία και με μια επίσημη ανακοίνωση απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του να βοηθήσει σε αυτόν τον σκοπό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ καλεί όσους φίλους της ομάδας μας μπορούν, να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες των φονικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την Αττική. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα, αναφέροντας το λογαριασμό της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (στον αριθμό 13448).

Οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν με εντολή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πυρόπληκτων, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK