Ο Γιαννάκης κάλεσε τον Γκάλη και ο Λάσκαρης δεσμεύτηκε για το μέλλον

Διαγράφουν μονοκοντυλιά τα παλιά και χαράσσουν μια νέα πολιτική για το μέλλον. Παναγιώτης Γιαννάκης και Νίκος Λάσκαρης ανέλυσαν το πλάνο για τον "φρέσκο" Άρη, στον οποίο έχει θέση και ο Νίκος Γκάλης.

Ο Γιαννάκης κάλεσε τον Γκάλη και ο Λάσκαρης δεσμεύτηκε για το μέλλον

Πολλά ακούστηκαν στην παρουσίαση - συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε από την ΚΑΕ Άρης για την πρόσληψη του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία.

Με μια στόμα-μια φωνή όμως τόσο ο Νίκος Λάσκαρης όσο και ο "Δράκος" άνοιξαν (ξανά) τις πόρτες της ομάδας στον Νίκο Γκάλη. Τον οποίο θέλουν αμφότεροι δίπλα τους για να πετύχουν όλα όσα έχουν στο μυαλό τους.

" Έχει πολλά να δώσει ο Νικ, ούτως ή άλλως δίνει με τη σκιά του είτε το θέλεις είτε όχι. Είναι ευλογία για όλους, μακάρι", υποστήριξε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, με τον Νίκο Λάσκαρη να υπερθεματίζει.

Τι άλλο έμεινε; Η ατάκα του "Δράκου" πως ο " Άρης είναι η πιο μπασκετική ομάδα της Ελλάδας και μια από τις μπασκετικές της Ευρώπης" και συμπλήρωσε ότι " ο Άρης δεν είναι για τέταρτος, αλλά για πολύ ψηλότερα" συστήνοντας υπομονή και επιμονή " για να ξεπεράσει η ομάδα τα όριά της". " Δεν είμαστε, άλλωστε Ρεάλ Μαδρίτης για να βγούμε στην αγορά και να πάρουμε παίκτες. Έχουμε ακόμη χρόνο".

" Αισθάνομαι σαν να επιστρέφω σπίτι μου. Το σημερινό σπίτι είναι πιο περιοποιημένο απ' αυτό που άφησα", ήταν άλλη μια φράση του και συνειδητοποιημένος ζήτησε ακόμα " να γίνουμε όλοι μια παρέα, έστω κι αν είμαστε στην Ελλάδα και δεν γίνεται να είμαστε όλοι μαζί".

" Δεν χρειάζεται να είσαι Λεμπρόν για να παίξεις μπάσκετ", κατέληξε ο Έλληνας κόουτς, χωρίς να μιλήσει γι' αγάπες και λουλούδια. Απλώς για σεβασμό και εμπιστοσύνη. " Αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψα για ένα χρόνο. Για να δούμε αυτήν την εμπιστοσύνη στην πράξη".

Ο Νίκος Λάσκαρης, αφού καλωσόρισε τον Γιαννάκη, μ' ένα αγγλικό " welcome coach" και αναγνώρισε τα προβλήματα που υπάρχουν, υποστήριξε ότι με την αλλαγή αυτή μπαίνουν " οι βάσεις του μέλλοντος. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε θέματα μάρκετινγκ, διοικητικά, να δουλέψουμε και λίγο αμερικάνικα με παραγωγή ταλέντων και να παράξουμε έσοδα για να λειτουργήσει η ομάδα".

Ανέφερε επίσης ο διοικητικός ηγέτης των "κίτρινων" ότι " το μπάτζετ θα είναι εσωτερική υπόθεση" χωρίς να το οριοθετήσει, αλλά πως θα είναι εξασφαλισμένο για να μην παρατηρηθούν ξανά προβλήματα πληρωμών ή αθέτησης συμφωνιών, ποντάροντας σε σπόνσορες από το εξωτερικό. " Δεν είναι καινούργιοι, είναι συνεργάτες, ξέρουν που έρχονται", ανέφερε χαρακτηριστικά διαχωρίζοντας την προηγούμενη σεζόν με το μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK