Ο "glue guy" του Άρη λίγο έλειψε να πλακωθεί με οπαδό του!

Πριν από 2.5 μήνες ο Ραμόν Χάρις είχε "βουτήξει" στην εξέδρα των οπαδών του Άρη. Τη Δευτέρα έγινε ο νέος ξένος της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου και θα πατήσει το πόδι του Παλέ! Δείτε το video...

BASKET LEAGUE / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI)
Ραμόν Χάρις EUROKINISSI

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η (μπασκετική) ζωή; Ο Ραμόν Χάρις ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από την ΚΑΕ Άρης, ως ο νέος ξένος του συνόλου που φτιάχνει ο Βαγγέλης Αγγέλου, κι αν θυμηθεί κανείς τι είχε συμβεί στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου στο "Βενετόκλειο", 13 Μαΐου ήταν, θα θεωρήσει πως πρόκειται για φάρσα.

Διότι ο 30χρονος Αμερικανός, μετά από ένα κόψιμο στον Μούρτο, είχε δεχθεί επίθεση από οπαδό των "κίτρινων" (φτύσιμο έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα) και εκνευρισμένος πέρασε το προστατευτικό κάγκελο και μπούκαρε στην κερκίδα. Σε περίπτωση μάλιστα που δεν ήταν από τη μία ο Γιάννης Γεωργαλλής και από την άλλη οι αστυνομικοί, η συμπλοκή των δύο δεν θα είχε αποφευχθεί.

Τότε ο Χάρις αποβλήθηκε, χωρίς όμως να του επιβληθεί ποινή.

Ο εν λόγω θα παίξει του χρόνου με τα κίτρινα σε μια μάλλον αναπάντεχη συνεργασία. Ο Αγγέλου επέλεξε τον δίμετρο φόργουορντ γιατί μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα στο γήπεδο. Αφενός να σκοράρει με συνέπεια (9.4 πόντοι) αφετέρου (και κυρίως) να παίρνει ριμπάουντ (5.4) και παίζει καλή άμυνα.

Απόφοιτος του Κεντάκι, "παιδί" δηλαδή του Καλιπάρι, είχε την τύχη να συνυπάρχει στο κολέγιο, ως συμπληρωματικός, με παίκτες όπως ο Τζον Γουόλ, ο Έρικ Μπλέντσο, ο Πάτρικ Πάτερσον και ο ΝτεΜάρκους Κάζινς, προτού όλοι τους δηλώσουν συμμετοχή στο draft και επιλεγούν από το Νο1 ως το Νο18! "The glue guy" τον χαρακτήρισαν οι άνθρωποι του Άρη, στο video που έφτιαξαν για να τον παρουσιάσουν, και άδικο δεν έχουν, αφού προσαρμόζεται παντού, έχοντας παίξει από τη Βενεζουέλα και το Μεξικό ως τη Γερμανία και την Ελλάδα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK