Ο κόσμος του Άρη ανταποκρίθηκε: Ρεκόρ 10ετίας στα εισιτήρια

Ρεκόρ προσέλευσης στη διάρκεια των τελευταίων δέκα σεζόν καταγράφηκε στους εντός έδρας αγώνες του Άρη.

Ο κόσμος του Άρη ανταποκρίθηκε: Ρεκόρ 10ετίας στα εισιτήρια
Αλεξάνδρειο Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με την ανάληψη των ηνίων από την οικογένεια Λάσκαρη ο μπασκετικός Άρης άλλαξε επίπεδο και ο κόσμος, που κατάλαβε άμεσα τη διαφορά, έσπευσε να στηρίξει έμπρακτα τη καινούρια προσπάθεια.

Στους εντός έδρας αγώνες της κανονικής περιόδου η προσέλευση στο "Παλέ" ήταν μαζική και δεν είναι τυχαίο πως καταρρίφθηκε κατά πολύ το ρεκόρ της τελευταίας 10ετίας.

Σύμφωνα με τα επίσημα νούμερα, εφέτος οι "κίτρινοι" έκοψαν 49.183 εισιτήρια, 15.000 περισσότερα από την περυσινή περίοδο! Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση ήταν τα 35.413 της σεζόν 2008-09.

Στην κατάρριψη του ρεκόρ έπαιξε σίγουρα ρόλο η έλλειψη τιμωριών, αφού ο Άρης έπαιξε με κόσμο στις κερκίδες και στα 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος. Στα τέσσερα εξ αυτών μάλιστα, σ' εκείνα με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, σημειώθηκε sold out.

Αν στα παραπάνω νούμερα συνυπολογιστούν τα παιχνίδια στο Eurocup, εύλογα γίνεται αντιληπτό πως η μετάβαση στη νέα εποχή έχει αγκαλιαστεί από ένα κοινό που μπολιάστηκε με το μπάσκετ, το αγάπησε και δεν το ξέχασε παρά τις δυσκολίες.

Πόσο διαφορετικά, δε, θα ήταν τα πράγματα, αν ο Άρης είχε ιδιόκτητη έδρα; Ένα δικό του, μεγαλύτερο κλειστό...

Μαζί με την επιστροφή του κόσμου βέβαια, αυξάνονται και οι απαιτήσεις. Να η ευκαιρία του Άρη.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK