Ο Λάσκαρης, ο Άρης και η επένδυση του 1 δισ. ευρώ

Η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στην εκπομπή "Δίκη" δεν περιορίστηκε μόνο στη δικαστική διαμάχη που έχει, αφού αναφέρθηκε και στα πλάνα του για τον Άρη.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο μεγαλομέτοχος έκανε λόγο για μεγάλα πλάνα που έχουν ο ίδιος και η σύζυγος του, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός πολυμορφικού κέντρου για το οποίο θα επενδυθούν πάνω από 1 δις ευρώ και θα δημιουργηθούν τουλάχιστον χίλιες θέσεις εργασίας!

"Οταν ενημερωθήκαμε τυχαία ότι η ομάδα του ΑΡΗ είχε θέμα οικονομικό και θα έπεφτε στη Β' Εθνική για θέματα χρεών, ήταν μία πολύ σύντομη απόφαση. Το συζητήσαμε με τη σύζυγο και ουσιαστικά έχουμε μεγάλα πλάνα για τον ΑΡΗ μας. Να ξανακάνουμε πρωτεύουσα του μπάσκετ στην Ελλάδα. Δεν έχει ξαναδεί τέτοια πράγματα η Θεσσαλονίκη.

Μιλάμε για ένα πολυμορφικό κέντρο, που όμοιο του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια. Θα προβούμε σε ανακοινώσεις, όταν θα έχουμε και υπογεγραμμένες τις άδειες. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα στην πόλη και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας χίλιες θέσεις εργασίας, σε ένα έργο με συνολικό κόστος 1 δις ευρώ! Αυτό που προετοιμάζουμε δεν απευθύνεται μόνο στη Θεσσαλονίκη ή τα Βαλάκια. Είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών τομέων σε έναν χώρο", είπε ο Λάσκαρης αναφερόμενος στον ΑΡΗ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK