Ο Λάσκαρης, ο Άρης και η επένδυση του 1 δισ. ευρώ

Η παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στην εκπομπή "Δίκη" δεν περιορίστηκε μόνο στη δικαστική διαμάχη που έχει, αφού αναφέρθηκε και στα πλάνα του για τον Άρη.

Ο μεγαλομέτοχος έκανε λόγο για μεγάλα πλάνα που έχουν ο ίδιος και η σύζυγος του, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός πολυμορφικού κέντρου για το οποίο θα επενδυθούν πάνω από 1 δις ευρώ και θα δημιουργηθούν τουλάχιστον χίλιες θέσεις εργασίας!

"Οταν ενημερωθήκαμε τυχαία ότι η ομάδα του ΑΡΗ είχε θέμα οικονομικό και θα έπεφτε στη Β' Εθνική για θέματα χρεών, ήταν μία πολύ σύντομη απόφαση. Το συζητήσαμε με τη σύζυγο και ουσιαστικά έχουμε μεγάλα πλάνα για τον ΑΡΗ μας. Να ξανακάνουμε πρωτεύουσα του μπάσκετ στην Ελλάδα. Δεν έχει ξαναδεί τέτοια πράγματα η Θεσσαλονίκη.

Μιλάμε για ένα πολυμορφικό κέντρο, που όμοιο του δεν υπάρχει στα Βαλκάνια. Θα προβούμε σε ανακοινώσεις, όταν θα έχουμε και υπογεγραμμένες τις άδειες. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα στην πόλη και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας χίλιες θέσεις εργασίας, σε ένα έργο με συνολικό κόστος 1 δις ευρώ! Αυτό που προετοιμάζουμε δεν απευθύνεται μόνο στη Θεσσαλονίκη ή τα Βαλάκια. Είναι ένας συνδυασμός διαφορετικών τομέων σε έναν χώρο", είπε ο Λάσκαρης αναφερόμενος στον ΑΡΗ.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.