Ο όρος Γεωργούλη και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο

Η αγωνία καλά κρατεί στην ομάδα μπάσκετ του Άρη. Την ώρα που ο Ντομινίκ Τζέιμς καταφεύγει στη FIBA ζητώντας την ελευθερία του επικαλούμενος πως είναι δυο μήνες απλήρωτος, η ΚΑΕ κι ο Γιάννης Δαμιανίδης αναζητούν λύσεις στο οικονομικό.

Ο όρος Γεωργούλη και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο

Η προσπάθεια της Λέσχης Φίλων Άρη να υπάρξει προσέγγιση με τον Τάκη Γεωργούλη έπεσε πάντως στο κενό. Κι αυτό, γιατί; Ο παράγοντας που βοήθησε όσο κανείς άλλος στο τελευταίο ενάμιση χρόνο την ΚΑΕ, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο προς το παρόν δεν του επιτρέπει να εμπλακεί. Εξήγησε, ωστόσο, πως δεν αποκλείει εμπλοκή του μετά από έξι μήνες ή ένα χρόνο. Και για να γίνει αυτό, έθεσε ως όρο, τη στελέχωση της ΚΑΕ από άφθαρτους ανθρώπους που αγαπούν τον Άρη κι όχι από έμμισθους παράγοντες.

Τι σημαίνει αυτό; Σύγκλιση με τον κ. Δαμιανίδη δεν υπήρξε, αν κι ο ίδιος υποστηρίζει πως φεύγει με την πρώτη ευκαιρία. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια διεργασία για να εξεταστεί η πρόθεση των υπολοίπων μελών του σχήματος Γεωργούλη, προκειμένου να στελεχώσουν τη διοίκηση, δίχως όμως τον αρχηγό της όλης προσπάθειας.

Τόσο δύσκολα είναι τα πράγματα, καθώς αν και τόσο καιρό υπήρχε έτοιμη πρόταση, ο κ. Δαμιανίδης έκρινε πως μπορεί να φέρει τη βάρκα σε ήρεμα νερά μόνος του. Κάτι που αποδεικνύεται από τις εξελίξεις πως δεν μπορεί να συμβεί. Ακόμη και τώρα, ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις εξελίξεις. Την ίδια ώρα, η ΓΕΝΕΣΙΣ που είναι και μεγαλομέτοχος εταιρία, εξακολουθεί να τηρεί ουδέτερη στάση. Κι ας απειλεί κι άλλος παίκτης πως θα ακολουθήσει το δρόμο τη φυγής, όπως έκανε ο Ντομινίκ Τζέιμς...

Στο μεταξύ, αμφίβολοι κρίνονται ο Χρήστος Ταπούτος και ο Δημήτρης Τσαλδάρης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Όλα τα είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, αυτά του έλειπαν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK