Όλα τα είχε ο Άρης, η αποβολή Γιαννάκη από το ματς του έλειπε!

Τα προβλήματα για το φετινό μπασκετικό Άρη δεν λένε να σταματήσουν, με το τελευταίο να έρχεται κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποβλήθηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Τα προβλήματα για το φετινό μπασκετικό Άρη δεν λένε να σταματήσουν, με το τελευταίο να έρχεται στον αγώνα με τον Γυμναστικό Λάρισας όπου ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποβλήθηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου.

 

Η φετινή χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον μπασκετικό Άρη καθώς ζωσμένος από τα διοικητικά και τα οικονομικά προβλήματα δίνει αγώνα επιβίωσης και φαίνεται πως δύσκολα θα βρει ματς για να ηρεμήσει...

 

Η τελευταία αναποδιά του παρουσιάστηκε στον αγώνα με τον Γυμναστική στην Λάρισα, με τους "κίτρινους" που βρέθηκαν από την αρχή πίσω στο σκορ να αναγκάζονται να αγωνιστούν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο χωρίς τον Παναγιώτη Γιαννάκη στον πάγκο της.

Αιτία η αποβολή του "Δράκου" από την αναμέτρηση με δύο τεχνικές ποινές, με την διαιτητική τριάδα (Πηλοΐδης, Μάνος και Μπήτης) να του δείχνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια λίγο πριν το ημίχρονο (στο 19' 55'').

Το εντυπωσιακό είναι πως κατά την αποχώρησή του από το παρκέ το φίλαθλο κοινό των γηπεδούχων τον χειροκρότησε, δείχνοντας σεβασμό σε μία από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.