Πήγε ο Αγγέλου πριν... φύγει ο Γιαννάκης

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν στην προπόνηση του Άρη προτού ανακοινωθεί το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Γιαννάκη!

Τον Παναγιώτη Γιαννάκη ο επίσημος Άρης τον αποχαιρέτησε μ' ένα κείμενο γεμάτο συναίσθημα. Αν και η πρόταση να παραμείνει ως τεχνικός σύμβουλος ήταν τουλάχιστον άκομψη και αντιφατική της απόφασης ν' αφήσει την τεχνική ηγεσία, η ανακοίνωση που εξεδόθη αναγνώρισε τι κατάφερε όλους αυτούς τους μήνες ο "Δράκος" στο διάστημα που έμεινε στον πάγκο.

"Η προσφορά του στην ομάδα είναι ανεκτίμητη. Την κράτησε όρθια και είχε καταλυτικό ρόλο στη λειτουργία της, παρά τις φετινές αντίξοες συνθήκες, τις οποίες γνώριζε όταν ανέλαβε, αλλά δεν δίστασε να το κάνει". Γι' αυτό και το κείμενο έκλεισε με την εξής φράση: "Ήταν, είναι και θα είναι ένα αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Άρη".

Μόνο που την ίδια ώρα και πριν από την επισημοποίηση του "διαζυγίου" είχε συμβεί το εξής παράδοξο: ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε ήδη πιάσει δουλειά. Στη Θεσσαλονίκη ήταν από το πρωί της Πέμπτης ο έμπειρος κόουτς και το απόγευμα βρέθηκε στο γήπεδο. Έβαλε τα ρούχα... εργασίας και πήρε στα χέρια του το τιμόνι πριν καν αποχωρήσει ο προκάτοχός του.

Για τους τύπους και μόνο όφειλαν κάποιοι να είναι πιο προσεκτικοί. Ασχέτως αν είχαν έτοιμη λύση και έψαχναν την αφορμή για τη συγκεκριμένη αλλαγή.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!