Πρίφτης: "Η τύχη έπαιξε ρόλο"

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ανταμοιβή για την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Πρίφτης: "Η τύχη έπαιξε ρόλο"
Πρίφτης Άρης

Ο Άρης νίκησε στο Ρέθυμνο και σφράγισε την παρουσία του στην τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες.

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε: " Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάκτηση της τρίτης θέσης και την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς.

Το Ρέθυμνο στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι μια κάθετη ομάδα, πάει την μπάλα κοντά στο καλάθι. Έχει πολύ αθλητικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς. Εμείς είχαμε καλό μακρινό σουτ. Στο τέλος θα μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πάρουν τη νίκη και η τύχη έπαιξε ρόλο".

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε από την πλευρά του: " Αντιδράσαμε πολύ καλά ως ομάδα, πιέσαμε μέχρι τέλους, αλλά δυστυχώς στα κρίσιμα, ειδικά στις τελευταίες επιθέσεις, δεν ανταποκριθήκαμε. Δεν ήμασταν ομαδικοί και το πληρώσαμε. Με μία καλή επίθεση ο Άρης πήρε τη νίκη και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων, η εμπειρία.

Θα δούμε τώρα αν θα είμαστε στα πλέι οφ, κάτι που ήταν ο στόχος μας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά τα όρια μας είναι εκεί. Δεν ήμασταν τυχεροί στη διάρκεια της χρονιάς αλλά ούτε τώρα, καθώς χάσαμε τον Γιαννόπουλο. Στο β' γύρο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρέθυμνο - Άρης 83-88

News 24/7

24MEDIA NETWORK