Πρίφτης: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές"

Ο Δημήτρης Πρίφτης έκανε λόγο για λεπτομέρειες που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Πρίφτης: "Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές"

Ο Άρης στάθηκε ανταγωνιστικά απέναντι στον Ολυμπιακό και διεκδίκησε μέχρι τέλους τη νίκη. Η προσπάθεια αυτή άφησε ικανοποιημένο τον Δημήτρη Πρίφτη.

Ο κόουτς των κίτρινων ανέφερε: " Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κακό επιθετικό και ένα αρκετά καλό αμυντικά. Στο δεύτερο το μακρινό σουτ μάς έδωσε ώθηση. Το ματς κρίθηκε σε λεπτομέρειες, φάσεις εμπειρίας. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, αφού παίζαμε μια ομάδα που είναι ένα επίπεδο πάνω από εμάς. Ήταν πολύ καλό που την αντισταθήκαμε. Φτάσαμε κοντά, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Τώρα θέλουμε μία νίκη σε δύο ματς για την τρίτη θέση χωρίς να ενδιαφερόμαστε για άλλα αποτελέσματα.

Εύχομαι να μην έχει κάτι σοβαρό ο Χάντερ, ξέρουμε πως είναι αυτοί οι τραυματισμοί σε τέτοια σημεία της χρονιάς.

Δεχθήκαμε κάποια καλάθια που δεν έπρεπε να τα δεχθούμε. Δεν είναι μόνο τα τελευταία πέντε λεπτά ούτε στο α ημίχρονο λειτουργήσαμε καλά στην επίθεση. Είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το διορθώσουμε. Αν παίζαμε 40 λεπτά εξαιρετικά, θα νικούσαμε. Με το συγκεκριμένο αντίπαλο είναι δύσκολο να οργανωθείς και να διαβάσεις τις καταστάσεις".

Photo Credits: Actionimages.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης - Ολυμπιακός 70-74

Η εκπληκτική ατμόσφαιρα στο "Nick Galis Hall"

News 24/7

24MEDIA NETWORK